Η Θρυαλλίδα στηρίζει την 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» κι ο Δήμος Βόλου, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδ...


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» κι ο Δήμος Βόλου, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και την συνεργασία των εθελοντών αιμοδοτών του Συλλόγου Εργαζομένων Carrefour Βόλου, διοργανώνουν την συμμετοχή της πόλης του Βόλου στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο Βόλος υποδέχεται στις 5 Οκτωβρίου 2016 την φλόγα της ανθρωπιάς, την φλόγα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, την φλόγα της αλληλεγγύης. Πρόκειται για την προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι μέσα από το φως της φλόγας θέλουν να μεταδώσουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους, το σημαντικό μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι μία πορεία που σκοπό έχει να «ανάψει» στις καρδιές όλων των ανθρώπων την ελπίδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για την κάλυψη της ανθρώπινης ανάγκης.

Η φλόγα θα φτάσει στον Βόλο το απόγευμα της 5ης Οκτωβρίου 2016, θα παραληφθεί στην είσοδο της πόλης, επί της οδού Λαρίσης, από τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου εργαζομένων Carrefour, θα ανάψει στο βωμό επί της οδού Λαμπράκη στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και από εκεί οι λαμπαδηδρόμοι αθλητικών συλλόγων, φορέων εθελοντών και δημοτών της πόλης θα τη μεταφέρουν παραλιακά έως το Νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια στο θεατράκι του πάρκου του Αναύρου, όπου θα απευθυνθούν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με μονόπρακτα της Δώρας Τσόγια και θέμα την «Ανθρωπιά», από τη θεατρική ομάδα «Θρυαλλίδα».

Τα  Αστικά μονόπρακτα είναι συνταγές επικοινωνίας με υλικά μοναξιάς. Είναι μικροί διάλογοι-ενίοτε μονόλογοι- πού εκτυλίσσονται σε μια μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα: σε Μετρό, σε στάσεις λεωφορείων, σε πλατείες, σε γραφεία, σε καφέ. Τα 20 Αστικά μονόπρακτα είναι συναντήσεις ανθρώπων σε αναζήτηση ανθρώπου.

Συντελεστές
Παίζουν οι ηθοποιοί – μέλη της Θρυαλλίδας: Ελευθερία Σαββάκη , Έλλη Σκοπελίτη , Φάνης Αλεξανδρής, Μίλτος Λάππας , Άννα Μήτσιου , Λάζαρος Γιούλας , Μαλαμίτσα Λιθαδιώτη , Στέφανος Λάππας , Σοφία Μανούσου ,Κωνσταντίνα Νασιώκα , Έλενα Καββαδία , Διονύσης Μπάλλας , Μαρία Κάρλου ,Γιάννης Παλιανόπουλος .

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Κάρλου - Έλλη Σκοπελίτη
Βίντεο - Μουσικές: Φάνης Αλεξανδρής - Σοφία Μανούσου

Η διαδικασία της λαμπαδηδρομίας οργανώνεται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κ. Κυριαζή και στο τηλ. 24210-71770.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 9208207025243641896

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item