Εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις στην παραλία του Βόλου στις 6 Νοεμβρίου

Εντυπωσιακό θέαμα υπόσχεται η Πολεμική Αεροπορία την ημέρα εορτασμού τους προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11...


Εντυπωσιακό θέαμα υπόσχεται η Πολεμική Αεροπορία την ημέρα εορτασμού τους προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην παραλία του Βόλου. Περιλαμβάνονται αεροπορικές επιδείξεις πάνω από την παραλία με θεαματικούς ελιγμούς αλλά και χρήση καπνογόνων.
Ειδικότερα για φέτος, στη διάρκεια των εορτασμών που κάθε χρόνο πραγματοποιούνται μεταξύ 5-8 Νοεμβρίου προγραμματίζεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. να περαγματοποιηθούν στην παραλία του Βόλου αεροπορικές επιδείξεις όμοιες με εκείνες που μέχρι πέρσι γίνονταν στον εναέριο χώρο της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο με χιλιάδες επισκέπτες και μάλιστα με τη συμμετοχή και επιθετικού ελικοπτέρου AH-64 Apache.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά επίδειξη αεροσκάφους Τ-6 της ομάδας «Δαίδαλος» και στη συνέχεια επίδειξη του F-16 της ομάδας «Ζευς».
Στη διάρκεια του εορτασμού, το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου θα είναι ανοικτό με στατική έκθεση, ίσως και πτήσεις αερομοντέλων στις 5,6,7 Νοεμβρίου από 9 π.μ. μέχρι 5 μ.μ. και στις 8 Νοεμβρίου από 1 το μεσημέρι μέχρι 5 μ.μ.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6813797846368105502

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item