Νέα επίθεση Δήμου Βόλου σε Αγοραστό, Σκοτινιώτη και 6 του ΣΥΡΙΖΑ

Σε επιστήμη έχουν πλέον αναγάγει το πολιτικό… παπατζιλίκι τα γραφικά  cartoons   της τοπικής πολιτικής μας ζωής, που συναποτελούν τη ...


Σε επιστήμη έχουν πλέον αναγάγει το πολιτικό… παπατζιλίκι τα γραφικά cartoons της τοπικής πολιτικής μας ζωής, που συναποτελούν τη δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίζονται σαν δήθεν ανεξάρτητοι και οι λοιποί επαγγελματίες σωτήρες της πόλης, όπως αποδεικνύει και πάλι ο διαγκωνισμός τους που εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την εξαγγελία του έργου για την ηλεκτροκίνηση της γραμμής του ΟΣΕ Βόλος – Λάρισα
Πρώτος, ως συνήθως, την περασμένη Τρίτη, βγήκε και πανηγύρισε ο Περιφερειάρχης Λάρισας, Αγοραστός, ακολούθησε την επομένη ο έτερος πολιτικός απατεώνας, Πάνος Σκοτινιώτης και τελικά ήρθαν και οι έξι «ανεξάρτητοι» για να συμπληρώσουν την εικόνα της σήψης και της παρακμής του πολιτικού συστήματος. Το σημερινό «κατόπιν ενεργειών μου» της υφυπουργού, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, αν και η μόνη που δικαιούται να ομιλεί, ήρθε να ολοκληρώσει το παζλ.
Κοινός παρονομαστής η άρνησή τους να δεχθούν ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είχε την όποια συμμετοχή στην θετική εξέλιξη του έργου. Ειλικρινώς δεν μας πειράζει. Μακάρι να φέρνουν έργα για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας και εμείς θα τα υλοποιούμε, συγχαίροντάς τους παράλληλα για τα επιτεύγματά τους.
Ωστόσο επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τους πολίτες, που τους σεβόμαστε απόλυτα, για τις δραστηριότητές μας υπέρ των θεμάτων της πόλης, γι’ αυτό και μόνο δημοσιοποιούμε επίσημο έγγραφο, που εστάλη στον αρμόδιο υπουργό, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη και την υφυπουργό, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, από τις 6 Μαΐου 2016, με αριθμό πρωτ.37716, και με το οποίο, μαζί με τις αλλεπάλληλες προσωπικές επαφές, παρεμβαίνουμε και για το θέμα αυτό. 
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα της κάθε πλευράς. Εμείς παλεύοντας και δημιουργώντας για το μέλλον της πόλης και αυτοί στα σπίτια τους, όπου τους έστειλε ο κόσμος, να παίζουνε τον… παπά!


Related

Sticky 488254357381447418

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item