Απέραντη θλίψη για την απώλεια 90χρονης

Στερνό αντίο χθες στην 90χρονη Βολιώτισσα Ηλέκτρα Παρασκευοπούλου, κόρη του Κωνσταντίνου Παρασκευόπουλου, γνωστής οικογένειας εμπόρων ...


Στερνό αντίο χθες στην 90χρονη Βολιώτισσα Ηλέκτρα Παρασκευοπούλου, κόρη του Κωνσταντίνου Παρασκευόπουλου, γνωστής οικογένειας εμπόρων που είχε μετακινηθεί στο Βόλο σε αναζήτηση νέας πατρίδας μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλίας και άνοιξε γύρω στο 1920 δερματοπωλείο στην οδό Δημητριάδος 56.
 Η άτυχη 90χρονη, αδερφή των Στέφανου και Τάκη Παρασκευόπουλου, που διατήρησαν επί δεκαετίες το μαγαζί (αυτό που σήμερα στεγάζεται το κατάστημα «Παρουσίαση») και στη συνέχεια πουλούσαν είδη κυνηγιού και αλιείας, απεβίωσε προχθές στο σπίτι της έχοντας δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα.
Το τελευταίο εξάμηνο η 90 χρονη είχε περιοριστεί στην οικία της εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη σε συγγενείς και φίλους.
 Η 90χρονη ήταν πάρα πολύ γνωστή στο Βόλο τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της. Όσοι τη γνώρισαν είπαν ότι είχε πολλή αγάπη για τη ζωή και ο κόσμος την αγαπούσε καθώς ήταν δοτικός άνθρωπος. Ο ανιψιός της, Κωνσταντίνος Τριάντης, που διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο, είπε ότι ήταν και εθελόντρια του Τοπικού Τμήματος Οδηγισμού.
Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης παρουσία πλήθους κόσμου. Το άγγελμα του θανάτου της 90χρονης συγκλόνισε όσους τη γνώρισαν, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους συγγενείς και να την αποχαιρετήσουν.Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 19272036487996376

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item