Μπάχαλο στον αέρα του ASTRA! Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε... (βίντεο)

Συνέβη και αυτό. Μη μπορώντας να αντέξει την ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, και ενώ είχε άπλετο χρόνο για να απαντά σε όλες τ...


Συνέβη και αυτό. Μη μπορώντας να αντέξει την ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, και ενώ είχε άπλετο χρόνο για να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία Μιχάλης Καστρινάκης, αποφάσισε να πετάξει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει από την εκπομπή, αφήνοντας άφωνους τον παρουσιαστή και τους δύο καλεσμένους από τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ.
Ο κ. Καστρινάκης ανέπτυξε χωρίς καμία διακοπή τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο γύρο της συζήτησης και στον δεύτερο γύρο όταν ο δημοσιογράφος, αλλά και οι συνάδελφοί του από τα άλλα κόμματα του έθεσαν ερωτήσεις, επέλεξε την άτακτη φυγή!
Το ερώτημα που έθιξε τον κ. Καστρινάκη ήταν του Δημήτρη Μαρέδη και αφορούσε στην δέσμευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να αφοπλίσει τα ΜΑΤ. Πριν λίγα λεπτά το ίδιο ερώτημα έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ ο οποίος θύμισε ότι πριν λίγες ημέρες οι συνταξιούχοι δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου!

Δείτε το βίντεο:Στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη η συζήτηση από την αρχή!Related

Sticky 4893980569039657979

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item