Αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Στην αποκατάσταση των δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Μικρού Περιβολακίου προχωρά η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου. Οι δρόμοι ήταν σε κάποιε...


Στην αποκατάσταση των δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Μικρού Περιβολακίου προχωρά η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου. Οι δρόμοι ήταν σε κάποιες περιπτώσεις επικίνδυνοι για ανθρώπους και οχήματα από τις πολλές λακκούβες ή άλλες φθορές. Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ξεκίνησε τη σκυροδέτηση των βλαβών σε όλο το οδικό εσωτερικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας από χθες και συνεχίζει τις εργασίες έως την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού.
«Με τις αποκαταστάσεις του οδοστρώματος αποκαθιστούμε τις φθορές που υπήρχαν στο Μικρό Περιβολάκι. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν σε ανθρώπινες και πολιτισμένες συνθήκες και μέλημα μας είναι η αποκατάσταση κάθε προβλήματος και έλλειψης που δυσχεραίνει την ομαλή διαβίωση και την καθημερινότητα των κατοίκων όλου του Δήμου. Αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές δυσκολίες και δίνουμε ανάσα σε ό, τι ταλαιπωρεί τον Δήμο μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος, κ. Νασίκας Δημήτριος.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4924748929243578787

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item