Ο Κώστας Γαργάλας σχολιάζει τον άγριο καβγά Αγραφιώτη - Μπέου

Με ένα σχόλιό του στο Facebook ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Κώστας Γαργάλας σχολίασε την συνέντευξη του Αγγελου Αγραφιώτη και...


Με ένα σχόλιό του στο Facebook ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Κώστας Γαργάλας σχολίασε την συνέντευξη του Αγγελου Αγραφιώτη και την θυελλώδη παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη του ASTRA.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Πόσο πιο κάτω έχει γι' αυτή την πόλη! Πόσο πιο κάτω! Εκφράσεις όπως μπούλης,βλάκας, παρενόχληση, "μαγουλάκια για σκαμπίλια", "εκλέγονται εννιαμελές συμβούλιο", φιλάκια, εκβιασμός, απειλή, μήνυση , φυλακή είναι πια οι νέες λέξεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στον τοπικό <<πολιτικό>> αυτοδιοικητικό <<διάλογο>>. Και να φανταστεί κανείς ότι ο νυν Πρόεδρος του ιδρύματος στηρίχθηκε από τον άλλον έκπτωτο, για τη διοίκηση ενός Ιδρύματος όπως είναι το Ορφανοτροφείο, που φιλοξενεί, στεγάζει και διαπαιδαγωγεί απροστάτευτα ανήλικα παιδιά. Τώρα τι διαπαιδαγώγηση είναι αυτή είναι άλλο θέμα. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι στους χώρους που καλλιεργούνται τέτοιου τύπου <<προσωπικότητες>> όπως ο έκπτωτος δεν υπάρχουν ούτε φιλίες ούτε συμφωνίες. Μονάχα προσωπικά συμφέροντα. Κατά τα άλλα ο έκπτωτος λύνει και δένει με την ανοχή ή υποψιάζομαι και τη στήριξη των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους.Μα πόσο πιο κάτω."


Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 17767588829036578

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item