Ο Π. Ηλιόπουλος καταδικάζει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας

Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας Παν. Ηλιόπουλος για το σημερινό πρωτοσέλιδο τ...


Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας Παν. Ηλιόπουλος για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ταχυδρόμος".
Η σκληρή ανακοίνωση αναφέρει:

"Άηθες, προσβλητικό και παραπλανητικό το δημοσίευμα του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», καθώς στον τίτλο του επίμαχου εξωφύλλου προσδίδεται αβιάστως στον δράστη των Αμπελοκήπων η πολιτική ταυτότητα του … Χρυσαυγίτη. 
Για την ιστορία, επρόκειτο για έναν άνθρωπο ο οποίος πράγματι είχε προσεγγίσει το «Λαϊκό Σύνδεσμο» το ’12, αλλά απεπέμφθη από τις τάξεις του Κινήματος το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτή η επικοινωνιακή επίθεση στιγματισμού του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, μέσω πολιτικής εκμεταλλεύσεως ασχέτων γεγονότων, με στόχο την σπίλωση και την ανάσχεση της δυναμικής της, δεν περνάει πλέον. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ανοιχτό στον ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων.

 

Καταγγέλλουμε την μεροληπτική και εμπαθή αυτή στάση κάποιων δημοσιογράφων, η οποία στοχεύει στη δημιουργία κλίματος, εντυπώσεων και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς που σπεύδουν να αποδώσουν τίτλους και ταμπέλες, να αφήσουν τους βαρύγδουπους τίτλους, να δείξουν την ίδια δημοσιογραφική ευαισθησία και να αναδείξουν το καίριο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, το πλήθος πολιτικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και των συνεχών αποκαλύψεων, οι οποίες κλονίζουν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως το οποίο βρωμά και ζέχνει."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7828853068785640528

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item