Το ξέσπασμα του πατέρα του βουλευτή Μεϊκόπουλου για τις απειλές που δέχθηκε ο γιος του

Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που έκαναν πορεία στο κέντρο του Βόλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Νίκου Παππά στον Βόλ...


Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που έκαναν πορεία στο κέντρο του Βόλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Νίκου Παππά στον Βόλο, πέταξαν φυλλάδια που ανέφεραν το όνομα του Αλέξανρου Μεικόπουλου και του Μάκη Μπαλλή με απειλητικό περιεχόμενο, Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων γράφουν: ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΗ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.
Με ένα μήνυμά του ο πατέρας του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, Μιχάλης δήλωσε:
Πολιτικός δεν είμαι αλλά θα μιλήσω ως πατέρας του Αλέξανδρου που τον αγαπώ πολύ. Κάθε πολίτης έχει δημοκρατικό δικαίωμα να διαφωνεί μαζί του, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους άλλους βουλευτές. Η δημοκρατία και οι θεσμοί της, δίνουν το δικαίωμα της καταψήφισης στις εκλογικές διαδικασίες Από την πολιτική διαφωνία που είναι σεβαστή , όμως να φθάσουμε στην άμεση απειλή ενάντια στην ζωή του, αυτό είναι καταδικαστέο και εγκληματικό. Το ύφος της γραφής της απειλής και τα γραφόμενα κατά την γνώμη μου εκπορεύονται από φασιστική και ακροδεξιά φιλοσοφία. και λογική. Ο Αλέξανδρος, ζει με τους γονείς του ,τον αδερφό, τους θείους,τα ξαδέρφια, τους φίλους του ,βιώνει την κοινωνία του Βόλου και αισθάνεται τον κόσμο και τα προβλήματα του. Προσπαθεί να βοηθήσει μαζί με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας όσο μπορεί τον τόπο του και τον κόσμο.Θα τον κρίνει η κοινωνία. Ο δημοκρατικός κόσμος της πόλης απλώνει δίχτυ πολιτικής δημοκρατικής προστασίας απέναντι στις ακροδεξιές και φασιστικές απειλές .Αλέξανδρε και Μάκη είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα σας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3557805399934689121

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item