ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Πασίγνωστο βολιώτη θέλει για πρόεδρο στο Ορφανοτροφείο ο Μπέος

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς βολιώτες επιχειρηματίες και καταξιωμένος στον βιομηχανικό κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα το όνομά του έγινε ξα...


Είναι ένας από τους πιο γνωστούς βολιώτες επιχειρηματίες και καταξιωμένος στον βιομηχανικό κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα το όνομά του έγινε ξανά viral στο πανελλήνιο ύστερα από την κίνησή του να δωρίσει μέρος της βίλας του στο Διμήνι Βόλου για τις ανάγκες της "Κιβωτού του Κόσμου".
Πρόκειται για τον βιομήχανο Κώστα Λούλη, που σύμφωνα με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του TheNewspaper.gr ο Αχιλλέας Μπέος πιέζει προκειμένου να αναλάβει την θέση του προέδρου στο Ορφανοτροφείο Βόλου, ύστερα από την ταραχή που έχει δημιουργηθεί.
Μάλιστα φαίνεται ότι ο κ. Λούλης έχει δώσε το πράσινο φως και οι ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες ή ώρες, ύστερα και από το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr.
Μαζί στη διοίκηση ο Δήμος Βόλου θέλει να συμμετέχει και ένας ιερέας, όπως πρώτο το TheNewspaper.gr έγραψε χθες.
Βέβαια όλα αυτά πρέπει να τα δούμε να συμβαίνουν , καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Άγγελος Αγραφιώτης να κάνει ένσταση και να προσβάλλει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, οπότε και θα ακυρωθούν οι νέες εγγραφές που έκανε το περιβάλλον Μπέου και θα παραμείνει ο ίδιος ο κ. Αγραφιώτης πρόεδρος μέχρι να γίνουν εκ νέου εκλογές.
Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη και παρότι ο Κώστας Λούλης έδωσε το πράσινο φως, περιμένει ταυτόχρονα να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα γιατί δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει εκείνος το μήλον της έριδος και η αιτία που θα ξεσπάσει νέος πόλεμος για το Ορφανοτροφείο. Άλλωστε αυτός είναι και ο μόνος όρος που φαίνεται να έβαλε στην δημοτική αρχή για να εμπλακεί. Ο κ. Λούλης άλλωστε είναι ιδιαίτερα έξυνπος και δε θα ήθελε να συνδυάσει το όνομά του με σκάνδαλα και αντιπαραθέσεις.

Ο βιομήχανος Κ. Λούλης σκέφτεται να πει το "ναι" εφόσων ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο ίδρυμα χωρίς σκάνδαλα και αντιπαραθέσεις. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 166679591704856384

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item