Καθαρισμός ρείθρων κατά μήκος της Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νο...


Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού. Ταυτόχρονα με τις εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, γίνονται και εργασίες καθαρισμού ρείθρων, με την Περιφερειακή Ενότητα να πραγματοποιεί έγκαιρα τις απαραίτητες ενέργειες ενόψει χειμώνα, προκειμένου να μην παρατηρηθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 οι εργασίες καθαρισμού ρείθρων πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος της Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών.
unnamed
Οι εργασίες καθαρισμού των ρείθρων πραγματοποιούνται με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση του Νομού, την ομαλή ροή των υδάτων κατά τους χειμερινούς μήνες, σε ενδεχόμενες ακραίες καιρικές συνθήκες και την προστασία διερχόμενων οδηγών από τυχόν πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.
Σε σχετικές της δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και ρείθρων θα συνεχιστούν με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία πολιτών και περιουσιών κατά τους χειμερινούς μήνες».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6184926472219700721

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item