Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού

Στόχος ληστών έπεσε τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει στα Πατήσια, ο εκ των πρωταιτίων  της Χούντας των Συνταγματαρχών, Στυλι...


Στόχος ληστών έπεσε τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει στα Πατήσια, ο εκ των πρωταιτίων  της Χούντας των Συνταγματαρχών, Στυλιανός Παττακός. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, στις 4:00, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του Στ. Παττακού.

Η γυναίκα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές μίλησε στο protothema.gr. «Άκουσα κάποιο θόρυβο και σηκώθηκα από το κρεβάτι, ξαφνικά βρέθηκα με τρεις κουκουλοφόρους. Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από το σοκ. Ευτυχώς που ο κ. Παττακός κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε κάτι. Αργότερα όταν έφυγαν ανακάλυψα πως είχαν πάρει κοσμήματα, νομίσματα και κάποια μετάλλια του κ. Παττακού».

Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η είσοδος της κατοικίας του Στυλιανού Παττακού


Related

ΕΛΛΑΔΑ 7545005284849104265

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item