Στο Νοσοκομείο η σύζυγος του Αχιλλέα Μπέου

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Εύη Δαμιανάκη, σύζυγος του Αχιλλέα Μπέου και μάλιστα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο ίδιος ο σε αργία δήμ...


Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Εύη Δαμιανάκη, σύζυγος του Αχιλλέα Μπέου και μάλιστα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο ίδιος ο σε αργία δήμαρχος μάλιστα με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος:

Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της συζύγου μου, μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω την υψηλή επιστημονική επάρκεια, τον επαγγελματισμό και ταυτόχρονα την ανθρωπιά, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου του Βόλου.

Οφείλω να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής, κ. Θανάση Λιούπη, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για το ενδιαφέρον που επέδειξαν και την αποτελεσματικότητά τους και απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου να τους βεβαιώσω ότι παρά τις δύσκολες, γνωστές σε όλους μας, συνθήκες που επικρατούν και στον τομέα της Υγείας, στο Νοσοκομείο μας γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι δίπλα στο συνάνθρωπο! Συγχαρητήρια.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6670238399172478741

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item