Ευρύτατος ανασχηματισμός με συμμετοχή εξωκοινοβουλευτικών στην κυβέρνηση

Αντίστροφα φαίνεται ότι μετρά ο χρόνος για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Γεροβασίλη. Μιλώντας στον Σ...


Αντίστροφα φαίνεται ότι μετρά ο χρόνος για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Γεροβασίλη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για δομικό ανασχηματισμό «με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών», ενώ πρόκειται να συσταθεί αυτόνομο υπουργείο για τη Μεταναστευτική Πολιτική.
Ο ανασχηματισμός θα είναι ευρύτατος και η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής όταν θα κλείσουν τα μέτωπα στο εξωτερικό με τις συναντήσεις του πρωθυπουργού. Στις Βρυξέλλες πήρε τις τελικές του αποφάσεις ο πρωθυπουργός.
Οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο το κυβερνητικό σχήμα αλλά και το κόμμα, σε μια προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει τους συσχετισμούς και να κάνει νέο ξεκίνημα με την εκλογή του νέου γραμματέα και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, ο κυβερνητικός ανασχηματισμός είναι θέμα 24ώρων και θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη σύνθεση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 1260544666062540326

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item