Δήμος Βόλου: εμείς θα περιμένουμε την κ. Χρυσοβελώνη στο Δημαρχείο

Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης ανοίγει η δημοτική αρχή Βόλου, αυτή τη φορά με την υφυπουργό Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ο Δήμος την καλεί να τηρή...


Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης ανοίγει η δημοτική αρχή Βόλου, αυτή τη φορά με την υφυπουργό Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ο Δήμος την καλεί να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να παει για την ανακοίνωση των έργων της Μαγνησιας στο Δημαρχείο, και οχι στην Ένωση Συντακτών που εκεινη επέλεξε.

Η ανακοίνωση: 

«Ευχαριστούμε θερμά την υφυπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον γεν.γραμματέα, κ. Γιώργο Δέδε και τον υπουργό, κ. Χρ. Σπίρτζη, για το ενδιαφέρον και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν με αποτέλεσμα να ανακοινώνονται σημαντικά έργα που πρότεινε η Δημοτική μας Αρχή και που βάσιμα προσδοκούμε ότι θα συμβάλλουν θεαματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.
Ωστόσο θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας γιατί παραμένουν δέσμιοι αναχρονιστικών αντιλήψεων και εμμονικών συμπεριφορών, που τους επιβάλλονται από μια χούφτα κομματικών γραφικών της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, των γνωστών cartoons, στη Μαγνησία.
Οι άνθρωποι και οι κοινωνίες προχωρούν παρά τις προκαταλήψεις και τις αγκυλώσεις φανατισμένων μειοψηφιών και όσοι μένουν προσηλωμένοι σε αυτές θα κριθούν, όπως όλοι μας, από τους πολίτες.

Η φιλόξενη πόλη του Βόλου έχει Δημαρχείο και περιμένουμε την κυρία Χρυσοβελώνη και τον κύριο Δέδε να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και να ανακοινώσουν από το δημαρχείο της πόλης τα έργα που θα υπαχθούν στο Π.Δ.Ε..

Εμείς τους ευχαριστούμε και πάλι αφού για εμάς προέχει το καλό της πόλης, χωρίς εμπάθειες, προκαταλήψεις και πρακτικές σοβιέτ, που δυστυχώς για λόγους προφανείς, αλλά μη αποδεκτούς, κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν…»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7676159875616000520

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item