ΕΠΑΜ Θεσσαλίας: Για την Δίκη αγρότη συναγωνιστή της Κίνησης Πολιτών για το Νερό

Το Ενιαίο Παλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) από την ίδρυσή του  έχει εκφράσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις θέσεις του για τα θέματα διαχείρ...


Το Ενιαίο Παλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) από την ίδρυσή του  έχει εκφράσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις θέσεις του για τα θέματα διαχείρισης των κοινωνικών αγαθών όπως είναι το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, οι επικοινωνίες, η υγεία, ή παιδεία, η πρόνοια, κ.λ.π.. Όλα αυτά δεν μπορούν παρά να βρίσκονται υπό διαδικασίες αυτοδιαχείρισης των πολιτών και σε κάθε περίπτωση ελέγχου των πολιτών. Το ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών δεν είναι αποδεκτό και θα μας βρίσκει πάντα και με κάθε τρόπο αντίθετους, όπως αντίθετους θα μας βρίσκει και κάθε προσπάθεια κυβερνητική ή άλλη που θα επιδιώκει την τρομοκράτηση των πολιτών με απειλές και δικαστικές διαδικασίες. Γι αυτό και αρκετά μέλη του ΕΠΑΜ συμμετέχουν στην Κίνηση Πολιτών.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη ή συλλογικότητα πολιτών η οποία παλεύει για το κοινό καλό, σε ότι δε αφορά την νοοτροπία της δημοτικής αρχής του Βόλου έχουμε εκφράσει πολλές φορές τις θέσεις μας και δεν πρόκειται να αποδεχτούμε οποιαδήποτε φασίσουζα συμπεριφορά.

Καλούμε όλους του πολίτες της περιοχής μας να δώσουν το παρόν στα Δικαστήρια του Βόλου τη Δευτέρα 31/10 στις 9:00 π.μ. για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στο νέο αγρότη που δικάζεται γιατί μαζί με όλους εμάς που βρισκόμαστε εκεί το Μάρτιο του 2015, είχε το «θράσος» να ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις της ΔΕΥΑΜΒ για τους πολίτες στο ζωτικό θέμα της διαχείρισης των νερών.

Δεν θα επιτρέψουμε την εφαρμογή κανενός «κατοχικού δίκαιου» σε βάρος των αγωνιζόμενων πολιτών και σε κάθε περίπτωση θα είμαστε στο πλευρό τους, η πατρίδα μας και η δημοκρατία βιάζονται καθημερινά από δοσίλογους και προδότες, εμείς εφαρμόζοντας το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος της χώρας  οφείλουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι ο λαός να πάρε την χώρα στα δικά του χέρια.

Βόλος, 20-10-2016
Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο, Τομέας Θεσσαλίας

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9193853866892881151

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item