Επιτέλους μεταστεγάζεται η Ψυχιατρική του Νοσοκομείου Βόλου

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η διοικητική παραλαβή της ανακαινισμένης παλαιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου Βόλου που θα στεγάσει την ψυχια...


Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η διοικητική παραλαβή της ανακαινισμένης παλαιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου Βόλου που θα στεγάσει την ψυχιατρική κλινική, την παιδοψυχιατρική αλλά και διοικητικές υπηρεσίες των δύο κλινικών. Πρόκειται για τρεις ορόφους που εκτείνονται σε 3000 τ.μ. και το έργο ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Ματθαίος Δραμητινός, η ανακαίνιση του κτιρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψυχαργώς”. “Από την πλευρά μας πιέσαμε όσο δυνατόν για να γίνει η διοικητική παραλαβή του έργου και προχωρούμε τώρα στη σύσταση επιτροπής για να το παραλάβουμε. Οι χώροι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες ασθενών αλλά και ιατρικού προσωπικού” επισήμανε ο κ. Δραμητινός. Επιπλέον ανέφερε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η πρόσληψη τριών ψυχιάτρων που αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία έως το τέλος του 2016 ή τις αρχές του 2017 ενώ γίνεται προσπάθεια να προσληφθεί και νοσηλευτικό προσωπικό που λείπει, όχι μόνο από την ψυχιατρική, αλλά και τις υπόλοιπες κλινικές του Νοσοκομείου Βόλου.
Ανανέωση συμβάσεων επικουρικών
Ερωτηθείς για την ανανέωση των συμβάσεων των 25 επικουρικών γιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Βόλου, ο κ. Δραμητινός ανέφερε ότι ήδη έχουν ανανεωθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου οι συμβάσεις των 22 και για τους άλλους τρεις που οι συμβάσεις τους λήγουν στο τέλος του χρόνου και την άνοιξη του 2017, ανέφερε ότι η ανανέωση θα γίνει, λίγο πριν τη λήξη τους, σε συνεννόηση με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1811845849557234717

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item