Μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε ο Αυγενάκης από τον Αλμυρό

Για ένα νέο συμβόλαιο αλήθειας που υπογράφει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ελληνικό λαό μίλησαν τα στελέχη του κόμ...


Για ένα νέο συμβόλαιο αλήθειας που υπογράφει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ελληνικό λαό μίλησαν τα στελέχη του κόμματος που επισκέφθηκαν την Μαγνησία και συμμετείχαν σε ανοιχτή εκδήλωση για τους αγρότες – κτηνοτρόφους και μεταποιητές, στον Αλμυρό, επικεντρώνοντας σε ασφαλιστικά – φορολογικά ζητήματα.
Το κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούσαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Κων/νος Μπαγινέτας.
Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της χώρας, κάνοντας λόγο για ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει την χώρα.
Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό των αγροτών ενώ ο κ. Βεσυρόπουλος στα ζητήματα της φορολογικής πολιτικής.
Μετά την εκδήλωση, τα κομματικά στελέχη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος, στο Βόλο. Ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως το θέμα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων, όπως είπε, ο σχεδιασμός προβλέπει ανταγωνιστικές καλλιέργειες και προϊόντα, μακριά από την λογική της επιδοτούμενης καλλιέργειας. Αναφέρθηκε ακόμη, σε βασικές δεσμεύσεις του κόμματος, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 30% εντός δύο ετών, η επαναφορά του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13%, και η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5561524666961515348

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item