Αποχώρησε από τη συνάντηση με Δέδε - Χρυσοβελώνη ο Χρήστος Μπουκώρος

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου αναφέρονται τα εξής: «Προσκλήθηκα από το Γ...


Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου αναφέρονται τα εξής: «Προσκλήθηκα από το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε να λάβω μέρος σε συνάντηση με αντικείμενο εξαγγελίες έργων για τη Μαγνησία. Προσερχόμενος στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών διαπίστωσα ότι είχε οργανωθεί συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση των τοπικών φορέων που είχαν κληθεί στη συνάντηση. 
Αφού καλωσόρισα στην πόλη μας τον Γενικό Γραμματέα αλλά και τη συντοπίτισσα υφυπουργό, τους γνωστοποίησα την απόφασή μου να αποχωρήσω.  Σε μια εποχή κατά την οποία το κλίμα επενδυτικής άπνοιας είναι διάχυτο τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που εντείνει το μαρασμό της οικονομίας, κάθε εξαγγελία, έστω και μικρών έργων, είναι καλοδεχούμενη. Η αξιοπιστία των χθεσινών εξαγγελιών  θα κριθεί σε βάθος χρόνου και από την ταχύτητα της υλοποίησής τους. 
Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες της Μαγνησίας δικαιολογημένα παρουσιάζονται επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις και εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μέχρι σήμερα έχουν διαψευσθεί οικτρά όλες οι εξαγγελίες της πιο αναποτελεσματικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Για το καλό του Βόλου και της Μαγνησίας εύχομαι  ειλικρινά να «σπάσει το ρόδι» και οι χθεσινές κυβερνητικές εξαγγελίες να είναι οι πρώτες που θα υλοποιηθούν. 

Τέλος, θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες ότι η αποχώρησή μου από τη συνάντηση δεν περιέχει κανένα στοιχείο προσπάθειας εντυπωσιασμού, απλά δεν επιθυμώ να καταστώ μέρος επικοινωνιακού σκηνικού μιας κυβέρνησης περιορισμένης αξιοπιστίας. Από τη θέση που μας έταξε ο ελληνικός λαός, θα παρακολουθούμε, ανάμεσα στα άλλα και την πορεία των χθεσινών εξαγγελιών. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως πολύ σύντομα αυτά και άλλα πιο σημαντικά και ζωτικής σημασίας για τη Μαγνησία, θα κληθεί να υλοποιήσει η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».  

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5594663460037588667

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item