Επιλογή Ευθύνης: «Διεκδίκησαν» ένα έργο που είχε ανακοινωθεί πριν από δύο μήνες!

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για το θέμα της επαναχάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής με κατάργηση του γνωστού “S” σ...


Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για το θέμα της επαναχάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής με κατάργηση του γνωστού “S” στη Νέα Ιωνία, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δεν άντεξε τελικά την … αδικία η Δημοτική Αρχή. Ξύπνησε λοιπόν από τον πολιτικό της λήθαργο και αποφάσισε να διεκδικήσει και αυτή δάφνες για το έργο της  επαναχάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής με κατάργηση του γνωστού “S” στη Νέα Ιωνία, το οποίο φαίνεται πως μπαίνει πια σε θετικό δρόμο, στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Βόλου-Λάρισας. 
Ως λάβαρο του ασυμβίβαστου αγώνα τους, οι σημερινοί διοικούντες τον Δήμο ανέμισαν μια ολόκληρη επιστολή που έστειλε, στις 6 Μαΐου 2016, ο «υποκατάστατος» Θ. Θεοδώρου προς τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Χ. Σπίρτζη και την υφυπουργό Μ. Χρυσοβελώνη. Το μόνο που διέφυγε από τους θλιβερούς συντάκτες της ανακοίνωσης είναι ότι η  επαναχάραξη της γραμμής με παράκαμψη της Νέας Ιωνίας δεν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά αυτή τη βδομάδα. Είχε ήδη ανακοινωθεί από τον  διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, Θάνο Βούρδα, στις 3 Μαρτίου 2016, δηλαδή δύο ολόκληρους μήνες πριν δεήσει να στείλει την επιστολή του ο  Θ. Θεοδώρου, κατά την τότε επίσκεψή του στον Βόλο. Η επιστολή Θεοδώρου ήταν απλώς για «ξεκάρφωμα», προκειμένου δηλαδή να καλύψουν εκ των υστέρων την παντελή αδιαφορία τους και για αυτή την πάγια διεκδίκηση της πόλης και ιδιαίτερα της Νέας Ιωνίας. Άλλωστε δεν είχαν καταδεχθεί να ασχοληθούν με το θέμα, ούτε όταν, στις 15-12-2014, κατέθεσε σχετική ερώτηση η ενιαία τότε παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στην οποία συμμετείχαν και οι 6 ανεξάρτητοι σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι, ούτε όταν, στις 21-10-2015, καταθέσαμε ως παράταξη πρόταση να συζητηθεί συνολικά στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου-Λάρισας και να αναλάβει ο Δήμος κάθε αναγκαία πρωτοβουλία.

Καταλαβαίνουμε ότι η ιστορία της πόλης και του δήμου τους έχει γίνει έμμονη ιδέα, αφού οι ίδιοι ήταν παντελώς απόντες. Όσο όμως και αν επαναλαμβάνουν μονότονα τα ίδια και τα ίδια επικοινωνιακά κόλπα, την ιστορία αυτή δεν θα μπορέσουν να την ξαναγράψουν. Το μόνο που επιτυγχάνουν κάθε φορά που το επιχειρούν, είναι να αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη και τις πραγματικές της ανάγκες και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συγκρότηση καθεστωτικών μηχανισμών για την πολιτική τους επιβίωση».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5910308661570028354

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item