Μπέος εναντίον Χρυσοβελώνη: Θλιβερό το πάνελ

Ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κόντρα που προεκυψε μεταξύ Δήμου Βολου και Μαρίνας ...


Ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κόντρα που προεκυψε μεταξύ Δήμου Βολου και Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τις δηλώσεις της Υπουργού με αφορμή τα έργα της Μαγνησίας:
Το πάνελ ήταν μια τραγωδία θα έλεγα εγώ. Άμα τους βλέπατε θα καταλαβαίνατε για ποιο λόγο αυτή η πόλη τόσα χρόνια δεν πήγαινε μπροστά. Γιατί κανείς δεν ενδιαφερόταν για την ανάπτυξη της πόλης παρά μόνο για την προσωπική τους προβολή. Αν τους ρωτούσατε δεν γνωρίζανε ποιο έργο είναι, ποιοι είναι οι κυκλικοί κόμβοι. Δυστυχώς δεν τους ρωτήσατε. Θα παίρνατε μια απάντηση βουβή. Όπως η κ. Κολυνδρίνη έχει μάθει: να πρωταγωνιστεί στον βουβό κινηματογράφο. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. 
Από εκεί και πέρα ο κ.Δέδες νομίζω είπε την αλήθεια. Και ποια ήταν αυτή; Ότι ήταν μια πρόταση, μια επιθυμία και μια συνεργασία με την Δημοτική Αρχή που δυστυχώς όμως άνθρωποι με μικρότητες, με κατάλοιπα και με κομματικές εξαρτήσεις τους επέβαλαν να μην έρθουν στον φυσικό τους χώρο να κάνουν τις δηλώσεις. Και ποιος ήταν αυτός; Το δημαρχείο. Τι άλλο να πω; Ντροπή.
Ο Δήμος Βόλου, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κοιτάει να πάρει κάποιο έπαθλο. Την ενδιαφέρουν τα έργα. Τα έργα σε όφελος της  πόλης. Και αφήνουμε στους άλλους τα κύπελλα. Εμείς κοιτάμε την ουσία. Και ο κόσμος θα μας κρίνει.

Related

Sticky 5623690881778769404

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item