Στάση εργασίας των καθαριστών Μαγνησίας την Πέμπτη

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Καθαριστριών-Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 20 Οκτωβρίου...


Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Καθαριστριών-Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 20 Οκτωβρίου, στάση εργασίας μιας ώρας (από 12:00 μέχρι 13:00μ.μ.)  σε όλο το κλάδο της καθαριότητας στο Ν. Μαγνησίας, για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Συνέδριο της Ιχθυολογίας στην Γεωπονική Σχολή, μετά την απόφαση του Κοσμήτορα να χρησιμοποιήσει εργολαβικό συνεργείο καθαρισμού στο χώρο του Πανεπιστημίου.

"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Κανένας μεγαλοεργολάβος καθαρισμού ή συνεργείο μέσα στα σχολεία και σε κάθε δημόσιο κτήριο (Νοσοκομεία, πανεπιστήμια κ.α). Να προσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι  από το κράτος με πλήρη και σταθερή εργασία.
Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στα σχολεία ΤΩΡΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς κριτήρια αιθουσών, με πλήρη και σταθερή εργασία και πλήρη μισθολογικά  και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Καμία απόλυση! Καμιά εργαζόμενη να μη βρεθεί στο δρόμο!
Καμία μείωση μισθού, Επαναφορά των μισθών για όσους εργαζόμενους μειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Αυξήσεις στους μισθούς που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας!
Όχι στην εντατικοποίηση της δουλειάς, μαζικές προσλήψεις καθαριστών/στριων για καθαρά σχολεία. Ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής της μερικής απασχόλησης σε πλήρη.
Επαναφορά των Βαρέων & Ανθυγιεινών ενσήμων για όλους τους  εργαζόμενους στον κλάδο.
Διεύρυνση της παροχή ατομικών ειδών προστασίας  όλων των εργαζομένων στην καθαριότητα  και των δημοσίων σχολείων (ΙΔΑΧ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ)
Καμία σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα"

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8147695604000387354

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item