Αξιοποιείται από τη ΝΔ ο Αργύρης Κοπάνας

Ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος εκλέχθηκε δύο φορές πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος και διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, α...


Ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος εκλέχθηκε δύο φορές πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος και διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, αξιοποιείται σε δύο Τομείς Κοινοβουλευτικού Έργου και συγκεκριμένα στον Τομέα Εσωτερικών και στον Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.
Την περασμένη εβδομάδα είχε την πρώτη του συνεργασία με το Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στενό συνεργάτη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσο Γαιτάνη, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.
Ο Αργύρης Κοπάνας μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «είμαι έτοιμος να συμβάλλω στη μεγάλη προσπάθεια της Παράταξης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Πολιτική Αλλαγή! Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε δρόμους Ανάκαμψης, Ασφάλειας και Αλήθειας! Οι πολίτες προσδοκούν πολλά από την αυριανή Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν θα τους απογοητεύσουμε! Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο, που μου δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεισφέρω στο δύσκολο αυτόν αγώνα μέσα από κεντρικά συλλογικά όργανα στην Αθήνα».

Συντονιστής των Τομέων, που συμμετέχει ο κ. Κοπάνας, είναι ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, ενώ Τομεάρχες Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι αντίστοιχα ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ο πρώην Υφυπουργός κα νυν Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8292416780389354653

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item