Εργατικό Κέντρο Βόλου εναντίον Χρυσής Αυγής

Η Ολομέλεια της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, και με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα με το ...


Η Ολομέλεια της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, και με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα με το οποίο:
-Καταδικάζει την δολοφονικού χαρακτήρα επίθεση κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μελών και στελεχών του ΚΚΕ, από τάγματα εφόδου Χρυσαυγιτών, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Πέραμα.
– Θεωρεί τη ναζιστικής μορφής δράση της (δολοφονία του Π. Φύσσα, επιθέσεις κατά μεταναστών, εργαζόμενων, αντιφασιστών κ.ά) στοχευμένη πρακτική, που, εκτός από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Συστήματος, αποσκοπεί και στο να καταστείλει τη δράση του Εργατικού Κινήματος και όσων αντιστρατεύονται τις επικίνδυνες ιδέες και τα «ιδανικά» της.
-Καλεί τους εργαζόμενους, μέσα από τη συσπείρωσή τους στα Σωματεία τους και στο οργανωμένο Συνδικαλιστικό Κίνημα, να συνεχίσουν την πάλη τους, ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και τον Ναζισμό, δημιουργώντας τους όρους για την απομόνωση και το ξερρίζωμα τέτοιων νοσηρών φαινομένων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4163678591366177890

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item