Η Τόνια Γιαννουσά απαντάει στον Άγγελο Αγραφιώτη

Με ενα κείμενο της η Τόνια Γιαννουσά απαντάει στην επιστολή του προέδρου του Ορφανοτροφείου Άγγελος Αγραφιώτη. Συγκεκριμένα αναφέρει: "...


Με ενα κείμενο της η Τόνια Γιαννουσά απαντάει στην επιστολή του προέδρου του Ορφανοτροφείου Άγγελος Αγραφιώτη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι στα 39 μου χρόνια κάποιος άνθρωπος προσπαθεί να με παροτρύνει να σταματήσω να προσφέρω εθελοντισμό. Δεν θα του κάνω τη χάρη. Το αν ειμαι νταντά ή όχι είναι γραμμένο στο βιογραφικό μου και αφορά εμένα και μόνο. Δεν του κρατώ κακία όμως. Προφανώς δεν γνωρίζει από δυνατή φιλία. Το τί κάνω με τα παιδιά του δημάρχου δεν τον αφορά, ούτε αφορά την προσφορά μου στον εθελοντισμό. Οι 106 άνθρωποι που με ψηφισανε με θεώρησαν καταλληλη γι αυτη τη θέση.   Θα τον παρακαλέσω να κάνει την προσπάθειά του χωρις να ασχολειται με τα προσωπικα των αλλων και τα ενδιαφεροντα τους. Ο εθελοντισμος δεν είναι tatianna live!!! Στον κόσμο ήρθα απο δυο γονείς οι οποίοι πληγώνονται οταν ακουνε στα ΜΜΕ το όνομα  μου χωρις να εχω πειράξει κανέναν. Ελπιζω να το κατανοει , καθ οτι ειναι κι εκεινος πατερας. Προσπαθούμε να προσφερουμε αγάπη. Όχι κακίες."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9159673505459740142

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item