Σταμάτησε για απίστευτο λόγο το έργο της μεταφοράς του πεσσού στις Αλυκές

Και μετά τις φιέστες, μετά τα δελτία τύπου, μετά τις φωτογραφήσεις, μετά τις συνεργασίες, μετά τις δηλώσεις υποστήριξης, το έργο για το...Και μετά τις φιέστες, μετά τα δελτία τύπου, μετά τις φωτογραφήσεις, μετά τις συνεργασίες, μετά τις δηλώσεις υποστήριξης, το έργο για το οποίο η πόλη συζητά εδώ και μία δεκαετία, πάγωσε!
Οι εργασίες για την απομάκρυνση του πεσσού από την εθνική οδό Βόλου - Αθήνας έχουν σταματήσει εδώ και λίγες ημέρες. Τα συνεργεία αφού έσκαψαν ένα μέτρο κοντά στον πεσσό, αποχώρησαν αφού ανακάλυψαν ότι από εκεί περνούν... καλώδια! Οπότε πρέπει να έρθουν άλλες υπηρεσίες κάποια στιγμή και να κάνουν τις εργασίες αυτές... και βλέπουμε.
Το έργο γίνεται επειδή οι πεσσοί περιορίζουν το διαθέσιμο οδόστρωμα. Τώρα λοιπόν, το οδόστρωμα έχει περιοριστεί ακόμα περισσότερο, αφού υπάρχουν κορίνες και μέτρα προστασίας που αποκλείουν την κίνηση των οδηγών κατά 1 μέτρο!
Η επικινδυνότητα λοιπόν μετά την έναρξη των έργων είναι διπλή!
Σήμερα το μεσημέρι ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κάνοντας παρέμβαση στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA παραδέχθηκε οτι οι εργασίες σταμάτησαν επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν αποφασίσει που θα τοποθετήσουν τον πεσσό! Αν δηλαδή θα τον εγκαταστήσουν δεξιά ή αριστερά του δρόμου!
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ότι ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε ένα έργο και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πως αυτό θα εξελιχθεί!
Ο κ. Μπέος ζήτησε την ανοχή των πολιτών και πιθανολόγησε ότι σε 2 μήνες θα έχουν τελειώσει οι εργασίες.

Related

Sticky 3930927163838478749

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item