Ουρές επώνυμων Βολιωτών σε καφετζού στη Νέα Ιωνία!

Μπορεί να έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε που η πιο διάσημη «καφετζού» του ελληνικού κινηματογράφου, η Γεωργία Βασιλειάδου, καθήλωνε ...Μπορεί να έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε που η πιο διάσημη «καφετζού» του ελληνικού κινηματογράφου, η Γεωργία Βασιλειάδου, καθήλωνε τους (επί της οθόνης) πελάτες της με τις προβλέψεις της, αλλά το «διάβασμα» του φλιτζανιού -όπως και η ταινία του Αλέκου Σακελλάριου- φαίνεται πως έχει χαρακτήρα διαχρονικό.
Πώς, άλλωστε, να εξηγήσει κανείς τις ουρές που σχηματίζονται, καθημερινά, σε σπίτι της Νέας Ιωνίας που η ιδιοκτήτριά του προσφέρει υπηρεσίες «καφεμαντείας» και «χαρτομαντείας» από άτομα κάθε ηλικίας που θέλουν να μάθουν το μέλλον τους;
Εκατοντάδες Βολιώτες πίνουν τον καφέ τους ως την τελευταία γουλιά, προκειμένου να μάθουν το μέλλον τους, ενώ δεκάδες από αυτούς είναι επώνυμοι!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr η καφετζού «λέει» καθημερινά περίπου 30 φλιτζάνια. 

Η πλειονότητα των πελατών (σχεδόν το 95%) είναι γυναίκες που αναζητούν απαντήσεις σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που τους απασχολούν.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα γνωστού παρουσιαστή τοπικού τηλεοπτικού καναλιού, ο οποίος είναι συχνός πελάτης και κάθε εβδομάδα πηγαίνει για να μάθει... τα μελλούμενα!
Υποψήφιος βουλευτής με κόμμα της αντιπολίτευσης επίσης είναι τακτικός, αφού η κάψα του να γίνει μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι αρκετά μεγάλη.
Σύζυγος πασίγνωστου πολιτικού προσώπου που απασχολεί την επικαιρότητα είναι ακόμα μία πελάτισσα που δεν χάνει με τίποτα το μηνιαίο ραντεβού της με την κυρία που προβλέπει το... μέλλον! 

Related

Sticky 7303296705199662552

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item