Η απάντηση του Δήμου Βόλου στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Αξιότιμη κυρία υπουργέ, Ευχαριστούμε για τις ευχές σας, αλλά εμείς ως Δημοτική Αρχή, σας καλέσαμε να πάρετε θέση για το μεγάλο αίτημα της πό...


Αξιότιμη κυρία υπουργέ,

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας, αλλά εμείς ως Δημοτική Αρχή, σας καλέσαμε να πάρετε θέση για το μεγάλο αίτημα της πόλης και τη διεκδίκηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, ως πολιτικός, ιδιότητα για την οποία άλλωστε και θα κριθείτε, και όχι ως καθηγήτρια Νομικής ή δικηγόρος. Η Νομοθεσία είναι γνωστή και ως προς αυτό δεν περιμέναμε τα «φώτα» σας.

Ειλικρινώς από την απάντηση σας δεν καταλάβαμε αν είστε υπέρ του αιτήματος, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού, για την επαναχάραξη των χερσαίων ζωνών των λιμανιών και την παραχώρησή τους στην αυτοδιοίκηση ή επιθυμείτε την παραμονή στο σημερινό καθεστώς, που ευνοεί τους δανειστές και τις λοιπές «κατοχικές» δυνάμεις της χώρας, που θα βρουν μια πλούσια περιουσία, και σίγουρα, πάντως, όχι τις τοπικές κοινωνίες.

Επειδή, πάντως ορθά σημειώνετε, ότι δεν είναι θέμα αρμοδιότητάς σας, εμείς ως εκφραστές των συμφερόντων του Βόλου και των Βολιωτών, περιμένουμε τη στήριξή σας, αν επιθυμείτε να την εκφράσετε, έμπρακτα, απέχουσα από ιδεολογίες και πολιτικές που μας χωρίζουν, όπως δηλαδή από την πλευρά σας συμβαίνει, περιέργως, αποκλειστικά και μόνο σε προεκλογικές περιόδους, αλλά όχι και σε αυτή την περίοδο που διανύουμε.

Σε κάθε περίπτωση εμάς μας ενδιαφέρουν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της πόλης, γι αυτό και απέχουμε από πολιτικά και άλλα παιχνίδια. Εδώ είναι η ειδοποιός διαφορά μας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7247663301047154452

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item