Μπάχαλο το Ορφανοτροφείο - Ποιοι προσπαθούν να ελένξουν το Ίδρυμα;

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου, η οποία διεξήχθη στο ξενοδοχείο Volos P...


Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου, η οποία διεξήχθη στο ξενοδοχείο Volos Palace και όχι στην αίθουσα του Ιδρύματος καθώς τα άτομα που συμμετείχαν ήταν πολύ περισσότερα από όσα χωράει.
Παρόντες ήταν όλοι οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον Άγγελο Αγραφιώτη χαρακτηρίζοντάς τον "τυχοδιώκτη" αλλά και την Δανάη Χαριτάκη, συνεργάτιδά του και στενή φίλη της οικογένειάς του! 
Μάλιστα η κ. Χαριτάκη προσβεβλημένη αποχώρησε από την αίθουσα.
Στην διαδικασία ψήφισαν 145 άτομα.  Πρώτος αναδείχθηκε ο Γιώργος Σκαμπάς με 120 ψήφους, δεύτερη η Αντωνία Γιαννουσά με 106 ψήφους, τρίτη η Αναστασία Μορφογιάννη με 86 ψήφους και τέταρτος ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης με 47 ψήφους.  Οι τρεις πρώτοι σε ψήφους αποτελούν τα τακτικά μέλη της διοίκησης και ο τέταρτος το αναπληρωματικό μέλος χωρίς δικαίωμα ψήφου. 

Related

Sticky 5307985557528288565

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item