Αγραφιώτης: Θέλουν να στείλουν τα παιδιά στην Κιβωτό και να πάρουν τα ακίνητα του Ορφανοτροφείου;

Με μία επιστολή - κόλαφο απαντά ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελος Αγραφιώτης στα όσα είπε χθες στον τηλεοπτικό αέρα του ASTR...


Με μία επιστολή - κόλαφο απαντά ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελος Αγραφιώτης στα όσα είπε χθες στον τηλεοπτικό αέρα του ASTRA o Aχιλλέας Μπέος, ενώ αφήνει υπαινιγμούς ότι η δημοτική αρχή θέλει να δώσει τα παιδιά στην "Κιβωτό του Κόσμου" και να καρπωθεί τα ακίνητα του ιδρύματος.
Η ανακοίνωση:

Κατά τη χθεσινή ημέρα στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στο ASTRA TV, παρενέβη τηλεφωνικά ο Μπέος υβρίζοντας και αναφέροντας πολλές ανακρίβειες, θέλοντας ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει, δίχως να αντιλαμβάνεται πως όλοι πλέον έχουν καταλάβει τι θέλει να κάνει...Επιπλέον σήμερα κυκλοφόρησε ανακοίνωση γεμάτη από ψέματα και ανακρίβειες, των μπατζιάκα-γεωργακλή, κατά του προσώπου μου.
Ουδέποτε εκδιώχθηκε ο Πατήρ Αντώνιος από το ίδρυμα και ο λόγος είναι πολύ απλά, ότι δεν ήταν εκεί κατά τη χθεσινή ημέρα. 
Κατά τη χθεσινή ημέρα, κυρία που μας δηλώθηκε ότι είναι κοινωνική λειτουργός της ΚΙΒΩΤΟΥ, προέβη σε συνεντεύξεις με το προσωπικό, παρουσία των κ.κ Θεοδώρου, Μορφογιάννη, Σκαμπά, Γιαννουσά. Στο προσωπικό που του οφείλονται μισθοί 12 και πλέον μηνών, αναφέρθηκε, πως  στην ΚΙΒΩΤΟ οι εργαζόμενοι  εργάζονται 3 24ωρα συνέχεια και μετά έχουν ρεπό. Καθώς και πως  στο ίδρυμα πρέπει στη διάρκεια της νύχτας να εργάζονται δύο άτομα (πως θα πληρώνονται άραγε?)  Όπως είναι φυσικό αυτές οι σκέψεις/προτάσεις, ήδη έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στο προσωπικό και κατ επέκταση στη διοίκηση του ιδρύματος.
Στη συνέχεια η ίδια αυτή κοινωνική λειτουργός, συνέχισε με συνάντηση στο γραφείο των παιδαγωγών, ζητώντας να μάθει και να καταγράψει ιατρικά & προσωπικά δεδομένα κάθε παιδιού ξεχωριστά. Όταν το αντιλήφθηκα πήγα στη συνάντηση και έμεινα για 5’ μαζί τους. Μόλις διαπίστωσα πως η μία παιδαγωγός που έχει «πλησιάσει» ο Μπατζιάκας/Θεοδώρου, της έδινε στοιχεία των παιδιών, τα οποία κατέγραφε, ζήτησα να σταματήσει η διαδικασία και της ανέφερα πως είναι αντιιδεοντολογικό για το επάγγελμά της, να ζητά και να καταγράφει προσωπικά δεδομένα των παιδιών, τη στιγμή που δεν είναι καν υπάλληλος του ιδρύματός μας. Εκείνη τη στιγμή μπήκαν στο γραφείο οι κ.κ μπατζιάκας-Θεοδώρου και ο μπατζιάκας απευθυνόμενος στη μία παιδαγωγό μας, που προσπάθησε να του εξηγήσει τι γινόταν, της επιτέθηκε λεκτικά λέγοντάς της, εσύ είσαι εργαζόμενη δεν πρέπει να μιλάς…ακούς τι σου λέω ? και αυτό το επανέλαβε 2-3 φορές,  έντονα εμπρός μου. Η εργαζόμενη παιδαγωγός εδώ και 15 χρόνια στο ίδρυμα και υπεύθυνη των ιατρικών φακέλων των παιδιών, φοβούμενη έφυγε από την εργασία της 2 ώρες πριν τη λήξη του ωραρίου της, αφού κατέθεσε αναφορά ζητώντας την προστασία των παιδιών του ιδρύματος και της ίδιας,  από τέτοιες τραμπούκικες συμπεριφορές. Άραγε τι δουλειά έχει ο μπατζιάκας καθημερινά στο ίδρυμα, από  την προηγούμενη Δευτέρα… όταν τους τελευταίους 6 μήνες δεν είχε έρθει ούτε μια φορά? Γιατί ο θεοδώρου από τη στιγμή που δεν έχει αναλάβει ακόμη, έφερε στο ίδρυμα άτομο, το οποίο δεν έχει καμιά εργασιακή σχέση με το ίδρυμα και ζήτησε από τους εργαζόμενους συνεντεύξεις και  να γίνει γνώστης των ιατρικών και προσωπικών δεδομένων των παιδιών μας? Γνωρίζουν τους νόμους?
Από την Δευτέρα βρίσκονται στο ίδρυμα για κάποιες στιγμές εκ περιτροπής οι Θεοδώρου, Μορφογιάννη, Σκαμπάς, Γιαννουσά, Νάκος, Καρεκλίδης και το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν είναι….να φέρουν αναστάτωση στο απλήρωτο προσωπικό, αφού είναι φανερό πως θέλουν να το πιέσουν για να παραιτηθεί ?, να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπακοή των παιδιών, αφού στα μεγαλύτερα κορίτσια έχουν υποσχεθεί καλλυντικά AVON, και στα μικρά παιδιά μας χαρτζιλίκι και εξόδους, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να πάρουν τα παιδιά με το μέρος τους. Κάποια από αυτά ήδη έχουν ξεκινήσει να μη πηγαίνουν σχολείο… να μη κοιμούνται το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμά τους…. να μην ακούν τους παιδαγωγούς τους… να μην πηγαίνουν στο μάθημα πληροφορικής κ.α Κάποια δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τα επηρεάσουν…
Όσο για την ΚΙΒΩΤΟ! Είναι αδιαμφισβήτητο το έργο που προσφέρει ο συγκεκριμένος ιερέας και η θέλησή του να προσφέρει την εμπειρία του και στο ίδρυμά μας. Θα έπρεπε όμως η συνεργάτης του να μην προχωρήσει σε ενέργειες όπως η καταγραφή των ιατρικών & προσωπικών δεδομένων των παιδιών μας, κάτι που πιστεύω πως και στην ΚΙΒΩΤΟ αν συνέβαινε, δεν θα το επέτρεπαν. 
Η παρουσία του Πατέρα Αντωνίου στο Ορφανοτροφείο Βόλου, έγινε για 2 λόγους. 
1. Για  επικοινωνιακούς  λόγους εντυπωσιασμού του μπέου και της γεωργακλή, αφού και οι δύο τους ήρθαν στο ίδρυμα την πρώτη ημέρα όπου ήρθε και ο Πατέρας Αντώνιος, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του, τις οποίες διοχέτευσαν σε φιλικά τους ΜΜΕ και έκτοτε….εξαφανίστηκαν! 
2. Επειδή δυστυχώς για το ίδρυμα, το «νέο διορισμένο  διοικητικό συμβούλιο» δεν έχει ιδέα από διοίκηση προσωπικού και το κυριότερο από διοίκηση ενός ιδρύματος που φιλοξενεί παιδιά. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ! Οπότε κάλεσαν κάποιον πιο ειδικό…


Φυσικά και έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη λειτουργία του ιδρύματος και τους καθιστώ υπεύθυνους και προσωπικά τον μπατζιάκα που τραμπουκίζει εργαζόμενες γυναίκες, για ότι ήθελε συμβεί στο μέλλον και στη λειτουργία του, αφού δε σέβονται τίποτα και καθημερινά αποδομούν προσπάθεια 7 μηνών,  δική μου και του προσωπικού, αλλά και των ίδιων των παιδιών που ζορίστηκαν, αλλά εντάχθηκαν και τώρα τα αναγκάζουν να γυρίσουν πίσω…
Αντί λοιπόν ο μπέος να κάνει παρεμβάσεις βρίζοντας και λέγοντας ψέματα, κάνοντας τηλεοπτικά Show, ας απαντήσει στο κοινό του Βόλου και στις αρχές, επί της ουσίας.
Γιατί δεν εκδίδει ο Δήμαρχος Βόλου ΑΠΟΦΑΣΗ ανάκλησης της διοίκησής μου, ώστε να ανακαλέσει την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 23388/18.3.2016 συγκρότησης σε σώμα Δ.Σ του Ορφανοτροφείου Βόλου?
Γιατί δεν εκδίδει ο Δήμαρχος Βόλου ΑΠΟΦΑΣΗ συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ που «διόρισαν», όπως γινόταν ως σήμερα επί σειρά ετών και όπως έγινε το Μάρτιο με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 23388/18.3.2016 και με τη δική μου διοίκηση?
Έχει λευκό ποινικό μητρώο όπως δήλωσε στην ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ του 900/1434 ΑΠΟΦ. 15/13.8.2016 στη ΦΑΒ και έγινε μέλος ψηφίζοντας κιόλας? 
Είναι σωστό, ο Δήμαρχος Θάνος Θεοδώρου ως εποπτεύουσα αρχή του ιδρύματος, να ελέγχει… τον πατέρα του Κωνσταντίνο Θεοδώρου, ως «διορισμένο» μελλοντικό πρόεδρο του ιδρύματος, που θα διαχειρίζεται την τεράστια ακίνητη περιουσία του ?
Η Αντωνία Γιαννουσά που «διόρισε» Γραμματέα του ιδρύματος, είναι ή όχι η baby sitter των παιδιών του? Είναι η ίδια φίλη και της προέδρου της ΦΑΒ γεωργακλή?
Η κόρη του Γεωργίου Σκαμπά που «διόρισε» Ταμία του ιδρύματος, εργάζεται στο ιατρείο της φίλης του μπέου και προέδρου της ΦΑΒ γεωργακλή?
Ο «διορισμός» του Καρεκλίδη ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ, «το σκουπίδι της δημοσιογραφίας» όπως ο ίδιος τον αποκαλούσε ως εχθές, είναι προϊόν συναλλαγής ? 
Ο μπατζιάκας τι δουλειά έχει κάθε μέρα στο ίδρυμα. Εποπτεύει ή συνδιοικεί μαζί με το Θεοδώρου, τρομοκρατώντας και τραμπουκίζοντας τους εργαζόμενους?
Μήπως τελικά ο μπέος «διορίζοντας» παντού δικούς του, θέλει να ελέγξει την περιουσία του ιδρύματος?
Μήπως ετοιμάζονται να στείλουν τα παιδιά στην ΚΙΒΩΤΟ και να καρπωθούν τα ακίνητα του ιδρύματος?

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

Άγγελος Αγραφιώτης

Πρόεδρος Δ.Σ 

Ορφανοτροφείου Βόλου"

Related

Sticky 3638737866595983112

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item