Ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Ενάντια στους πλειστηριασμούς Βόλου

Η Κίνηση Πολιτών του Βόλου κατά των πληστηριασμών – κατασχέσεων και εξώσεων, παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς πρ...


Η Κίνηση Πολιτών του Βόλου κατά των πληστηριασμών – κατασχέσεων και εξώσεων, παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, έδωσε δυναμικό παρόν στα δικαστήρια του Βόλου και αυτή την Τετάρτη 26/10/2016, βάζοντας φραγμό στο εφαρμοζόμενο κατοχικό δίκαιο.
Στη συνέλευση που ακολούθησε στην είσοδο των δικαστηρίων αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεων  και η διεύρυνσή της με άμεση ενημέρωση όλων των φορέων των εργαζόμενων και των συλλογικοτήτων των πολιτών, ώστε να δυναμώσει την κίνηση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τόσο τους πλειστηριασμούς όσο και την αναμενόμενη λαίλαπα των εξώσεων.
Καλούμε όλους τους πολίτες της περιοχής μας την επόμενη Τετάρτη 2/11/2016 και ώρα 15:30 να δυναμώσουν με την  παρουσία τους την Κίνηση μας, δίνοντας το μήνυμα σε όλους ότι, οι Έλληνες πολίτες θα αντισταθούν δυναμικά σε κάθε παράλογο και άδικο μέτρο κατά της περιουσίας των πολιτών και της χώρας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3278390584284322029

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item