Έρευνα για την εικόνα των επιχειρήσεων στη Μαγνησία από την ΟΕΒΕΜ

Έρευνα για την εικόνα των επιχειρήσεων στη Μαγνησία, σε ότι αφορά την οικονομική τους κατάσταση, με τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογ...


Έρευνα για την εικόνα των επιχειρήσεων στη Μαγνησία, σε ότι αφορά την οικονομική τους κατάσταση, με τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου, για το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2016, ανέλαβε να υλοποιήσει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας.
Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες, για την απασχόληση, τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο και τις Τράπεζες, τον τζίρο και τις προσδοκίες των επιχειρήσεων και την αγορά και η ΟΕΒΕΜ καλεί όλα τα μέλη να το συμπληρώσουν, ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία των επιχειρήσεων.
Η ΟΕΒΕΜ σκοπεύει να επεξεργαστεί τα στοιχεία της έρευνας άμεσα, γι΄ αυτό μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, οι πρόεδροι των σωματείων καλούνται να τα επιστρέψουν. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι το ερωτηματολόγιο να απαντηθεί από το 10% τουλάχιστον των μελών της, ώστε η επεξεργασία του δειγματοληπτικού ερωτηματολογίου να είναι αξιόπιστη.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 284175644124793242

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item