Η πιο γρήγορη Εφορία στην επιστροφή ΦΠΑ, η Δ.Ο.Υ. Βόλου

Η πιο γρήγορη Εφορία στην εξυπηρέτηση για την επιστροφή του ΦΠΑ με έλεγχο αναδεικνύεται η Εφορία Βόλου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχ...


Η πιο γρήγορη Εφορία στην εξυπηρέτηση για την επιστροφή του ΦΠΑ με έλεγχο αναδεικνύεται η Εφορία Βόλου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύει το υπουργείο Οικονομικών.
Η Δημόσια Οικονομική Επιχείρηση Βόλου έχει μέσο χρόνο αναμονής τις 132,9 ημέρες, όταν αυτός ο χρόνος σε άλλες Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες είναι διπλάσιος και τριπλάσιος.
Σύμφωνα με τα εβδομαδιαία στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, για την παρακολούθηση αιτήσεων επιστροφής ΦΠΑ μετά από έλεγχο στο διάστημα από της 1/1/14 και μέχρι σήμερα, ο μέσος χρόνος αναμονής είναι ενδεικτικά στη Δ.Ο.Υ. Σπάρτης 166,71 μέρες, στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας 524,18 ημέρες, στη Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας 497,41 ημέρες, στην Α’ Λάρισας 172,58 ημέρες και στη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων 222.65 ημέρες.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αποτύπωση της κίνησης για την τρέχουσα εβδομάδα τις χειρότερες αρνητικές μεταβολές σημείωσαν οι Εφορίες Αγίου Δημητρίου (-30), Αμαλιάδας (-14), Β’ Λάρισας (-8).
Τις μεγαλύτερες θετικές μεταβολές κατέγραψαν οι Εφορίες Αχαρνών (συν 12), Χανίων (συν 9), Νάξου (συν 6).
Οι τρεις Δ.Ο.Υ. με το μεγαλύτερο πλήθος αιτήσεων σε αναμονή ημερών μεγαλύτερη των 90 ημερών είναι η ΦΑΕ Αθηνών (796), Βέροιας (402) και Πλοίων Πειραιά (343).
Η Εφορία Βόλου έχει μόνο 18 αιτήσεις προς πληρωμή, σύμφωνα με τα εβδομαδιαία στατιστικά στοιχεία.
Το πλήθος αιτήσεων σε αναμονή άνω των 90 ημερών στην Εφορία Βόλου είναι μόλις δεκαπέντε.
Στην Εφορία Νέας Ιωνίας αντίστοιχα οι αιτήσεις για πληρωμή ΦΠΑ είναι τέσσερις, ενώ το πλήθος αιτήσεων με αναμονή άνω των 90 ημερών είναι δύο.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6324279510211556016

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item