Κρανίου τόπος τα Αστέρια Αγριάς καταγγέλει η Περιβ. Πρωτοβουλία

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει επανειλημμένα ο εκτελών χρέη Δημάρχου κ. Αθανάσιος Θεοδώρου στα ΜΜΕ, αλλά και στη δικαιοσύνη, το έργο της κατασκ...


Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει επανειλημμένα ο εκτελών χρέη Δημάρχου κ. Αθανάσιος Θεοδώρου στα ΜΜΕ, αλλά και στη δικαιοσύνη, το έργο της κατασκευής του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς, εφόσον δεν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, θα απενταχθεί. Με λύπη μας λοιπόν διαπιστώνουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε το έργο, αλλά το πάρκο αυτό ομοιάζει ως «κρανίου τόπος». Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής λυπούμαστε διπλά. Αφενός το όμορφο πάρκο μας είναι πλέον αγνώριστο, γεμάτο μηχανήματα, λάσπες και χώματα. Αφετέρου η προστασία του Παγασητικού, στην οποία θα συνέβαλε το έργο, δεν θα υπάρξει.

Είμαστε βέβαιοι ότι η σοφή Δημοτική Αρχή του Δήμου μας θα βρει τρόπο να προστατεύσει τον Παγασητικό, πιθανόν φυσώντας τα λύματα ώστε να απομακρύνονται από τις ακτές και θα μετατρέψει, όπως έχει υποσχεθεί, το πάρκο μας σε παράδεισο, για να το χαιρόμαστε εμείς οι ιθαγενείς, οι οποίοι βέβαια, κατά την ευγενική Δημοτική μας Αρχή, είμαστε και μπαχαλάκηδες.

Αλλά δεν πειράζει, ας γίνουν όλα αυτά που έχει υποσχεθεί. Εμείς ως ιθαγενείς είμαστε ολιγαρκείς και φυσικά δε μας λείπει και το χιούμορ!


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5331933830507463131

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item