Κόντρα Ηλιόπουλου - Γεωργιάδη στη Βουλή

Ένταση επικράτησε στη βουλή χθες το βράδυ,  όταν ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής κ. Π. Ηλιόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στ...


Ένταση επικράτησε στη βουλή χθες το βράδυ, όταν ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής κ. Π. Ηλιόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στο Σύριζα όσο και στη ΝΔγια το μείζον πρόβλημα της μετανάστευσης. Ο βουλευτής Μαγνησίας απευθύνθηκε έντονα τόσο στον κ.Γεωργιάδη της ΝΔ, καταθέτοντας ντοκουμέντα και στοιχεία για την πρότερη πολιτική του δράση, όσο και στους βουλευτές του Σύριζα. Εν συνεχεία ο κ. Γεωργιάδης έχασε τη ψυχραιμία του και ακολούθησε ένταση. 
Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής:
 «Με ομιλία του στην βουλή, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος έθιξε την τραγική κατάσταση όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, για την οποία ΝΔ και Σύριζα είναι συνυπεύθυνοι. Από τη μια πλευρά, ο Σύριζα όντας πιστός στις ισοπεδωτικές ιδεοληψίες νομοθετεί υπέρ όσων έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες, και γεμίζει τα σχολεία της χώρας με παιδιά λαθρομεταναστών.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά τον καιροσκοπικό της χαρακτήρα. Μάλιστα, ο βουλευτής Μαγνησίας φρόντισε να καταθέσει στα πρακτικά τεκμήρια τα οποία αναδεικνύουν το παρελθόν δύο βασικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του Γεωργιάδη και του Βορίδη, οι οποίοι ενώ παλιότερα καυτηρίαζαν την λαθρομετανάστευση, πλέον υποστηρίζουν την σαθρή πολιτική της ΝΔ, η οποία  συνυπογράφει μαζί με τον Σύριζα καταστροφικά νομοσχέδια γι’ αυτόν τον τόπο.
Εν συνεχεία ο χειροκροτητής του Σαμαρά Άδωνις θίχτηκε από τα ντοκουμέντα που παρουσίασε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος και προσπάθησε να σώσει τα ασυμμάζευτα λαμβάνοντας όμως τις κατάλληλες απαντήσεις.»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5281386083478853543

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item