Δεν συμμορφώθηκαν οι Βολιώτες καταστηματάρχες

Ελέγχους στο κέντρο του Βόλου για την εφαρμογή της κανονιστικής απόφασης για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα, ...


Ελέγχους στο κέντρο του Βόλου για την εφαρμογή της κανονιστικής απόφασης για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από υπαλλήλους των τμημάτων Πολεοδομίας και Προσόδων και δημοτικούς αστυνομικούς, παρουσία και μελών της δημοτικής αρχής.
 Οι υπάλληλοι πραγματοποίησαν ελέγχους στα καταστήματα των οδών Αντωνοπούλου, Τοπάλη, Ερμού και Τάκη Οικονομάκη καθώς και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ενώ τις επόμενες ημέρες οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στο υπόλοιπο τμήμα του κέντρου.
elegchi1
Το θετικό είναι ότι δεν διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις, δύο – τρία καταστήματα διαπιστώθηκε ότι είχαν «πακτωμένες» ομπρέλες ενώ ένα ακόμα κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο είχε παράνομη κατασκευή. Στους παραβάτες έγιναν συστάσεις και δόθηκε διορία μίας εβδομάδας ώστε να συμμορφωθούν.
Συστάσεις για σκουπίδια και παράνομη στάθμευση
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή της κανονιστικής τα στελέχη της δημοτικής αρχής έκαναν συστάσεις σε καταστηματάρχες της οδού Ιάσονος και Δημητριάδος για την τήρηση της αποκομιδής πόρτα-πόρτα καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την εναπόθεση χαρτοκιβωτίων. Παράλληλα βεβαιώθηκαν δεκάδες κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα μηχανάκια.

Related

Sticky 7063420591434983590

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item