Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίπλα στις επιχειρήσεις
 που πλήττονται από τη διαδικασία των πλειστηριασμών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, συναισθανόμενο την αδικία που υφίστανται και βιώνουν σήμερα οι έμποροι και οι επιχειρήσεις, δηλώνει την αμέ...


Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, συναισθανόμενο την αδικία που υφίστανται και βιώνουν σήμερα οι έμποροι και οι επιχειρήσεις, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τα μέλη του τα οποία έρχονται αντιμέτωπα με τις δυσμενείς συνέπειες της διαδικασίας του πλειστηριασμού από τις τράπεζες, θύματα τα ίδια της οικονομικής πολιτικής των μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα τελευταία επτά έτη βαθιάς ύφεσης, οδήγησε τον επιχειρηματικό κόσμο σε οικονομική «ασφυξία» και αδυναμία πληρωμών χωρίς δική τους ευθύνη.
Επίσης, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα που διεξάγει το Κίνημα Πολιτών Μαγνησίας Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις και κάθε άλλου φορέα και συλλόγου που αντισκέτεται νόμιμα ενάντια σε κάθε παράφορη αδικία εις βάρων συμπολιτών μας και επιχειρήσεων που βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειες ετών να κατακρημνίζονται λόγω της αδυναμίας τους να αντεπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, η ευθύνη των οποίων για την σημερινή κατάσταση δεν πρέπει να αποσιωπάται.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, δηλώνει αρωγός κάθε νόμιμης και δίκαιης δράσης και ενέργειας, η οποία θα οδηγήσει τελικώς σε νομοθετική ρύθμιση που θα προστατεύει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις απο την εκποίηση και τη δήμευση της περιουσίας τους.
Στο πλευρό των πολιτών και επιχειρήσεων ο Σύλλογος Εστίασης Ν. Μαγνησίας
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος στηρίζει την «Κίνηση Πολιτών Μαγνησίας» που υπερασπίζεται τις επιχειρήσεις ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.
«Οι επιχειρήσεις και οι έμποροι βάλλονται από το 2010 οπότε άρχισε η οικονομική κρίση λόγω των μνημονίων. Επιβάλλεται να διαμαρτυρηθούμε και να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να δίνουμε ισχυρό «παρών» κάθε Τετάρτη από τις 3.30 μ.μ. έως 5.00 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Βόλου (Πλατεία Ελευθερίας).
Ζητούμε την στήριξη από όλους τους θεσμικούς Φορείς, καθώς και από τους ανέργους, τη νέα γενιά, τους συνταξιούχους και κυρίως τους βουλευτές που μας εκπροσωπούν και που ψηφίσαμε… Επιδιώκουμε αλλαγή της εξοντωτικής και αναποτελεσματικής πολιτικής για να προστατεύονται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις από την εξευτελιστική φτωχοποίηση.
Επισημαίνω ότι η αλληλεγγύη πλέον θα είναι διαρκής πάλη… ας αποδείξουμε ότι είμαστε και Έλληνες…»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2027341154611313676

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item