Ρώσοι ακαδημαϊκοί παρουσίασαν τον βοτανικό κήπο της Μόσχας

Tην περασμένη Τρίτη, στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, πραγματοποιήθηκε διάλεξη με τίτλο «Conservation of Biolo...


Tην περασμένη Τρίτη, στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, πραγματοποιήθηκε διάλεξη με τίτλο «Conservation of Biological Diversity in the Botanical Gardens of Russia» με ομιλητές τους Καθηγητές κκ. Α. Demidov και S. Potapova, εκπροσώπους της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Η ανωτέρω διάλεξη εντάσσεται στη σειρά διαλέξεων που πραγματοποιούνται από Διακεκριμένους Επιστήμονες στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, στην ευρύτερη πανεπιστημιακή καθώς και επιστημονική κοινότητα.
Οι παραπάνω διακεκριμένοι ομιλητές παρουσίασαν το βοτανικό κήπο της Μόσχας με ιδιαίτερη έμφαση στις ερευνητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εκεί. Από τη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκε η διάθεση των εκπροσώπων της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών για διεύρυνση των επαφών με το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  με στόχο τη δημιουργία συνεργασίας στο πλαίσιο ερευνητικών δραστηριοτήτων, και ανταλλαγή επιστημονικών επισκέψεων μεταπτυχιακών φοιτητών και επιστημόνων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5834127094549595099

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item