Ανοιχτή επιστολή Αγραφιώτη στους πολίτες του Βόλου για το Ορφανοτροφείο

Ως παράνομη θα καταγγείλει τη νέα διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου ο πρόεδρος Άγγελος Αγραφιώτης. Σήμερα με επιστολή του δίνει τις δι...


Ως παράνομη θα καταγγείλει τη νέα διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου ο πρόεδρος Άγγελος Αγραφιώτης. Σήμερα με επιστολή του δίνει τις δικές του εξηγήσεις:
«Στη συνέχεια των ομαδικών παραιτήσεων, των ατόμων που διόρισε ο Δήμος στο Δ.Σ του Ορφανοτροφείου Βόλου, που στάλθηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα σε όλα τα ΜΜΕ και προκειμένου να μπουν σε τάξη ορισμένα θέματα και να αντιληφθεί το κοινό του Βόλου, για ακόμη μια φορά, τη μεθόδευση και τα ψέματα των Μπέου – Μπατζιάκα – Γεωργακλή, προκειμένου να με εκθέσουν στην πόλη, δίχως να αντιλαμβάνονται πως τελικά εκτίθενται οι ίδιοι, μιας και όλοι πλέον στην πόλη έχουν καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει, θα ήθελα συγκεκριμένα να αναφερθώ στις παραιτήσεις των κ.κ Χαριτάκη – Κάλλη. Οι παραιτήσεις που κοινοποιήθηκαν έχουν ημερομηνία 7 Οκτωβρίου, 2 ημέρες πριν τη Γ.Σ παρωδία που έστησαν, αλλά υπεγράφησαν εχτές και μάλιστα την κα Χαριτάκη την έφεραν άρον-άρον από τα Λεχώνια, ενώ τον κο Κάλλη τον πίεσαν και την υπέγραψε το απόγευμα, οπότε και την κοινοποίησε. Αναφέρουν στις παραιτήσεις τους, πως επικρατεί άσχημο κλίμα στις μεταξύ μας σχέσεις, που έχει προκληθεί με αποκλειστικά δική μου υπαιτιότητα και έχει ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του ιδρύματος, με ότι αυτό συνεπάγεται ειδικά στα παιδιά που φιλοξενεί και στους εργαζόμενους σε αυτό… Για την κα Χαριτάκη όντως είναι έτσι, μιας και οι μεταξύ μας σχέσεις περνούν κρίση, αφού από τις 6.9.2016 όπου και εγγράφως την ενημέρωσα πως κακώς έπαιρνε τρόφιμα από τις αποθήκες του ιδρύματος, εκείνη δεν ξαναπάτησε στα Δ.Σ.
Στις 10.9.2016 (4 ημέρες μετά την αναφορά μου για τα τρόφιμα), πήγε συνοδεία του συζύγου της, υποστηριζόμενη από Καλέργη-Κάβουρα—Κάλλη – Μπατζιάκα & Ξηρό στην αστυνομία, όπου προέβησαν σε προφορική καταγγελία για δήθεν θέμα που κατά την άποψή της εμπλεκόμουν και… ας είχε συναινέσει και η ίδια ένα μήνα πριν. Για το θέμα αυτό διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία. Για τον κο Κάλλη όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο κος Κάλλης συμμετείχε, προς τιμή του για να λειτουργήσει το ίδρυμα, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και δίχως κανένα πρόβλημα στα 3 τελευταία Δ.Σ στις 24.8 – 19.9 – 5.10.2016. Το λόγο που υπέγραψε όσα αναφέρει η επιστολή παραίτησής του, αναζητήστε τον αφού λάβετε υπόψη σας πως… διατηρεί καφετέρια στην πόλη μας και επίσης αναζητήστε… ποιος μένει επάνω από την καφετέριά του… Την πραγματικότητα για το πρόσωπό μου, τον τρόπο διοίκησής και προσφοράς μου, καθώς και την αγάπη μου προς τα παιδιά, αντικατοπτρίζει η επιστολή των εργαζομένων του ιδρύματος .
Παράλληλα κοινοποιήθηκε και στην περιφέρεια. Διαβάστε την λοιπόν και θα καταλάβετε γιατί ο Μπέος με βρίζει και γιατί η Γεωργακλή και Μπατζιάκας λένε άσχημα πράγματα για μένα, προσπαθώντας να με αποδομήσουν….
Η προσπάθειά τους όμως πέφτει στο κενό….Ο Άγγελος δεν είναι σαν αυτούς…. Το μόνο που θέλουν είναι, τον πλήρη έλεγχο του ιδρύματος και τη περιουσίας του. Σας τους παραδίδω για να αντιληφθείτε τον τρόπο μεθόδευσης.
Ελπίζω η εκδικητικότητά τους, να μη στραφεί κατά των εργαζομένων επειδή λένε την αλήθεια. Και κάτι τελευταίο…ρωτήστε τους όλους αυτούς που με κατηγορούν, πόσες ώρες έχουν παρουσία στο ίδρυμα και τι έχουν κάνει αυτοί για τα παιδιά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Related

Sticky 3520768379086499212

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item