Μαθητές σχολείων του Βόλου στο Δημοτικό Κυνοκομείο

Δεκάδες μαθητές από σχολεία της περιοχής και κάτοικοι του Βόλου επισκέφθηκαν το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, στις Γλαφυρές, που ...


Δεκάδες μαθητές από σχολεία της περιοχής και κάτοικοι του Βόλου επισκέφθηκαν το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, στις Γλαφυρές, που λειτούργησε για το κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, με αφορμή τη σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων 2016»
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπατζιάκας χαρακτήρισε «υπερβολές» τα όσα έχουν ειπωθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την λειτουργία του Κυνοκομείου και τόνισε πως το κυνοκομείο είναι καθημερινά ανοιχτό σε όποιον το επιθυμεί να το επισκεφθεί και να προχωρήσει σε υιοθεσία ενός αδεσπότου.
Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε ως «πεντάστερο» το κυνοκομείο και προανήγγειλε ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ ενημέρωσε πως χθες βεβαιώθηκε και το πρώτο πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια δεσποζόμενου σκύλου καθώς το ζώο δεν έφερε το απαραίτητο τσιπ.
adespota1
600 στειρώσεις, πάνω από 200 υιοθεσίες
Σημαντικοί είναι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο κ. Νίκος Πολύζος – υπεύθυνος του προγράμματος περισυλλογής και φροντίδας των αδέσποτων – αναφορικά με το τι έχει γίνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Όπως είπε τους προηγούμενους 16 μήνες έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 600 στειρώσεις, πάνω από 200 υιοθεσίες και περίπου 450 θεραπείες. «Οι αριθμοί νομίζω τα λένε όλα. Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου αλλά αυτά που κάνουμε εμείς σε ένα χρόνο άλλοι Δήμοι τα έχουν κάνει σε μια 5ετία», είπε ο κ. Πολύζος, προσθέτοντας πως αυτό το χρονικό διάστημα διαμορφώνεται ο προαύλιος χώρος όπου θα τοποθετηθούν κλουβιά ειδικά για κουτάβια.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6676034386705186457

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item