Απειλείται με διαγραφή από τη Ν.Δ ο Κώστας Αγοραστός

Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες στην ηγετική ομάδα της ΝΔ ή συμμετοχή δύο “γαλάζιων” στελεχών στην Επιτροπή διαλόγου...


Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες στην ηγετική ομάδα της ΝΔ ή συμμετοχή δύο “γαλάζιων” στελεχών στην Επιτροπή διαλόγου για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. 
Πρόκειται για τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της ΕΝ.ΠΕ Κώστα Αγοραστό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στους δύο διαμηνύθηκε να παραιτηθούν, έστω και τώρα, απειλώντας τους ακόμη και με διαγραφή! 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε ή aftodioikisi.gr, από την Επιτροπή “κόπηκε” από την Πειραιώς ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας, ενώ η ΝΔ με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ή Επιτροπή είναι “χωρίς καμία θεσμική υπόσταση και κύρος” και ότι πρόκειται για “τεχνάσματα αποπροσανατολισμού και μεθοδεύσεις που έχουν στόχο να συγκαλύψουν την «κυβερνητική κατάρρευση”. 

Να σημειωθεί ότι την έντονη ενόχληση του για τη συμμετοχή Αγοραστού, αλλά για άλλο λόγο, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατουλης.
Πηγή: aftodioikisi.gr

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6556046361454123131

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item