Επίσκεψη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στο Νοσοκομείο Βόλου

Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου...


Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου των Εργαζομένων και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.
 
Στη συνέχεια, η Νομαρχιακή Επιτροπή συνάντησε τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ματθαίο Δραμητινό, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και για τις δρομολογημένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή γνωστοποίησε τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ για το Ε.Σ.Υ (Εθνικό Σύστημα Υγείας), όπως, τις προσλήψεις Νοσηλευτών στα Δημόσια Νοσοκομεία με αίτημα εξαίρεσης από τους Μνημονιακούς Περιορισμούς, τη μηδενική συμμετοχή στο φαρμακείο (και στην χρήση των υπηρεσιών του ΕΣΥ) για άτομα με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, τη σταδιακή αύξηση στο 6% του ΑΕΠ τις δαπάνες για την υγεία.
pasok1
 
Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση με επίκεντρο την δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας στο Νομό, την ανάγκη να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου (έχει σχεδόν ήδη εξαντληθεί για το 2016), να αποκτηθεί άμεσα Μαγνητικός τομογράφος, να γίνει κεντρικός και περιφερειακός σχεδιασμός των προμηθειών των Νοσοκομείων της Χώρας, με σκοπό την μείωση του κόστους και την ανάγκη κάθε Νοσηλευτικό Ίδρυμα χωριστά, να προβεί στην όσο το δυνατόν, καλύτερη αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων. Τονίστηκαν επίσης, οι συνεχείς και υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους παρά τα μεγάλα κενά, καθώς και να ρυθμιστεί επιτέλους νομοθετικά, το δίκαιο αίτημα των εργαζόμενων για τα δεδουλευμένα του 2014 και η ομαλή από εδώ και πέρα απόδοση των υπερωριών τους.
 
Όσον αφορά το πρόβλημα, της υγειονομικής κάλυψης των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, συζητήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής, η δυνατότητα για εκπαίδευση και πιστοποίηση εκπροσώπων των Σωματείων από δομές του Νοσοκομείου στις πρώτες βοήθειες, μια πρόταση που απευθύνεται και στις διοργανώτριες αρχές όλων των ερασιτεχνικών αγώνων του Νομού μας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7811282888688263889

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item