Πρόσωπο – έκπληξη προορίζεται για πρόεδρος του Ορφανοτροφείου

Να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά του Ορφανοτροφείου καλεί τον κ. Άγγελο Αγραφιώτη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Τάσος Μπατζιάκα...


Να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά του Ορφανοτροφείου καλεί τον κ. Άγγελο Αγραφιώτη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Τάσος Μπατζιάκας, μετά το αποτέλεσμα της χθεσινής, έκτακτης γενικής συνέλευσης της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου, η οποία ορίζει τα τρία από τα πέντε μέλη στη Διοίκηση του Ιδρύματος. Η γενική συνέλευση αποφάσισε να ανακαλέσει τα τρία μέλη που είχε ορίσει, μεταξύ των οποίων και τον μέχρι τώρα πρόεδρο του Ορφανοτροφείου, κ. Αγραφιώτη, ενώ διενήργησε μυστική ψηφοφορία από την οποία αναδείχθηκαν οι αντικαταστάτες τους.
Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο κ. Μπατζιάκας, εντός της ημέρας πρόκειται να σταλεί εξώδικο στον κ. Αγραφιώτη ώστε να αποχωρήσει από το Ίδρυμα, κάτι που θα έπρεπε – όπως είπε – να έχει ήδη κάνει.
Πιθανότατα εντός της ημέρας επίσης, να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προέδρου του Ιδρύματος, που σύμφωνα με τον κ. Μπατζιάκα – αν τελικά, ευοδώσουν οι πιέσεις προς συγκεκριμένο πρόσωπο και πειστεί να αναλάβει – θα πρόκειται για πρόσωπο – έκπληξη!

Related

Sticky 4741730505326511930

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item