Επιτροπή θα εξετάζει τα αιτήματα των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΜΒ

Τα αιτήματα και τα παράπονα των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΜΒ θα εξετάζει μία τριμελής επιτροπή τη συγκρότηση της οποίας αποφάσισε σήμερα...


Τα αιτήματα και τα παράπονα των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΜΒ θα εξετάζει μία τριμελής επιτροπή τη συγκρότηση της οποίας αποφάσισε σήμερα ομόφωνα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ. Η επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα να δίνει λύσεις και αν δεν μπορεί να εισηγείται το θέμα στο Δ.Σ. της επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο “ελαφρύνεται” το έργο τόσο των διευθυντικών στελεχών όσο και του Δ.Σ. της επιχείρησης στο οποίο έρχονται για λύση τα συγκεκριμένα αιτήματα. Επιπλέον το Δ.Σ. ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας της συγκεκριμένης επιτροπής.
Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η σύσταση επιτροπής για τη ρύθμιση θεμάτων μισθοδοσίας προσωπικού που αφορά κυρίως την διευθέτηση της εκκρεμότητας που έχει προκύψει από τη μη υλοποίηση της δικαστικής απόφασης υπέρ των εργαζομένων για οφειλόμενα προηγουμένων ετών. Στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχουν αιρετοί αλλά και εκπρόσωποι των δύο σωματείων των εργαζομένων. Την πρόταση για επίλυση του θέματος θα φέρει προς έγκριση η επιτροπή στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Επιπλέον ορίστηκαν επιτροπές για εξέταση των ενστάσεων προσφυγών σύμφωνα με το νέο νόμο για τα δημόσια έργα. Σε αυτά θα συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες. Τέλος το Δ.Σ. έδωσε εντολή στο νομικό σύμβουλο Αντώνη Ξηρό να προσκομίσει γνωμοδότηση για  το αν είναι εμπρόθεσμη μία ένσταση που αφορά  στον διαγωνισμό ανακατασκευής του αντλιοστασίου ακαθάρτων και του αντλιοστασίου ομβρίων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 916539951969452741

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item