Κοινή δήλωση Μπατζιάκα - Γεωργακλή για το Ορφανοτροφείο

Δυστυχώς τα όσα μέχρι σήμερα βιώσαμε από τα έργα και τις ημέρες του Άγγελου Αγραφιώτη στη βραχύβια, αποτυχημένη, παρουσία του στην προεδρία ...


Δυστυχώς τα όσα μέχρι σήμερα βιώσαμε από τα έργα και τις ημέρες του Άγγελου Αγραφιώτη στη βραχύβια, αποτυχημένη, παρουσία του στην προεδρία του Ορφανοτροφείου Βόλου, δεν ήταν και τα χειρότερα. Δυστυχώς. Έπρεπε να έρθει η σημερινή ημέρα (Πέμπτη) για να γνωρίσουμε την απίστευτη οίηση και αλαζονεία, την αμετροέπεια και την ιδιοτέλεια, που τον διακατέχουν, εκδιώκοντας από το Ίδρυμα τους συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου, της «Κιβωτού του Κόσμου».

Του σημαντικού αυτού Ανθρώπου, που προσφέρθηκε οικειοθελώς, με τη μεσολάβηση των Κώστα Λούλη και Αχιλλέα Μπέου, να προσφέρει τις ανεκτίμητες γνώσεις και εμπειρίες του προκειμένου το πολύπαθο Ίδρυμα να επιστρέψει, επιτέλους, στην κανονικότητα και να ανταποκριθεί στον εξαιρετικά ευαίσθητα κοινωνικό του ρόλο.

Μετά τα απαράδεκτα και πρωτόγνωρα γεγονότα, την κορύφωση της διαπιστωμένης ιδιοκτησιακής αντίληψης (!) Αγραφιώτη σχετικά με το Ίδρυμα και την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που πλήττει βάναυσα τον ψυχισμό των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό, ελπίζουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της και θα επιβάλλει όχι μόνο το Νόμο, αλλά και την κοινή λογική και ηθική. Το γεγονός και μόνο ότι ένας Αγραφιώτης στράφηκε εναντίον του πατέρα Αντωνίου φρονούμε ότι είναι αρκετό για να συνειδητοποιήσει ο καθένας την ποιότητα και το ήθος του ανδρός.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1078575971620557593

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item