Γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ζωηρό ενδιαφέρον για την προβολή του φυσικού περιβάλλοντος, των τοπικών γευστικών προϊόντων, της παραδοσιακής γαστρονομίας, του πολιτι...


Ζωηρό ενδιαφέρον για την προβολή του φυσικού περιβάλλοντος, των τοπικών γευστικών προϊόντων, της παραδοσιακής γαστρονομίας, του πολιτισμού, της ιστορίας και του τουριστικού προφίλ του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, επιδεικνύουν τηλεοπτικοί σταθμοί και εταιρίες παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού στέλνοντας πολυάριθμα συνεργεία στο Πήλιο.
Από τα μηλοχώραφα μέχρι τις πλατείες στα πανέμορφα χωριά του Δήμου, από τα ιστορικά σημεία αναφοράς, τις κρίνες, τα καλντερίμια και τα πετρόκτιστα γιοφύρια μέχρι τα δάση και τις μοναδικές παραλίες στο Αιγαίο, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες, σκηνοθέτες, ερευνητές και παραγωγοί εκπομπών, απολαμβάνουν τη φιλοξενία του Δήμου, των τοπικών επιχειρηματιών και των κατοίκων που καλωσορίζουν με εγκαρδιότητα τους επισκέπτες της περιοχής.
Η συγκομιδή των μήλων και κάστανων αλλά και μανιταριών μέσα στα πανέμορφα δάση, δίπλα σε απίστευτους καταρράκτες και φαράγγια, βρίσκονται αυτή την περίοδο στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συνεργείων που απολαμβάνουν τους ρυθμούς και την καθημερινότητα στα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης μιλώντας για την εξωστρέφεια του Δήμου και την προσέλκυση τηλεοπτικών συνεργείων που προβάλλουν την περιοχή, τους ανθρώπους της, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, την ιστορία, την παράδοση και τη γαστρονομία  που συνθέτουν την τουριστική ταυτότητα, τονίζει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.
«Υλοποιούμε ένα πολυεπίπεδο σχέδιο προβολής που δεν περιορίζεται μόνο στη συμμετοχή μας σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού ή στη διοργάνωση εκδηλώσεων και φεστιβάλ που απευθύνονται στον εσωτερικό τουρισμό. Είμαστε θετικοί σε προτάσεις συνεργασίας με τηλεοπτικούς σταθμούς και κινηματογραφιστές, που θέλουν την περιοχή του Δήμου μας σε πρώτο πλάνο.
Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς των επαγγελματιών, με συνεταιριστές αλλά και με τους κοινωνικοπολιτιστικούς συλλόγους, αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και καθιστούμε το Πήλιο, τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, αγαπημένο προορισμό και σημείο αναφοράς.
Δημιουργούμε με τις συνεργασίες προβολής μια προστιθέμενη αξία από τα τοπικά αγροτικά προϊόντα μέχρι τις υπηρεσίες θεματικού τουρισμού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας», καταλήγει ο κ. Κουτσάφτης.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7593751964200076383

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item