Κώνστας: «Νόμιμη άμυνα κατά της τοκογλυφίας οι πλειστηριασμοί»

Ως νόμιμη άμυνα κατά της τοκογλυφίας των τραπεζών χαρακτήρισε την ενέργεια των πολιτών να εμποδίσουν τη διαδικασία πλειστηριασμών, ο δ...


Ως νόμιμη άμυνα κατά της τοκογλυφίας των τραπεζών χαρακτήρισε την ενέργεια των πολιτών να εμποδίσουν τη διαδικασία πλειστηριασμών, ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Αναστάσιος Κώνστας, μιλώντας σε εκδήλωση των Πολιτών της Μαγνησίας Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις.
Ο κ. Κώνστας χαρακτήρισε επίσης, μάστιγα το θέμα των πλειστηριασμών και το στάδιο που ακολουθεί για την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας,ενώ τόνισε ότι οι τράπεζες έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση, δεδομένου ότι ο ελληνικός λαός τις έχει ανακεφαλαιοποιήσει 3-4 φορές με δικά του χρήματα, αλλά πληρώνει ακόμη γι’ αυτό, καθώς τα χρήματα που θεωρητικά δόθηκαν για τις ανάγκες των ανακεφαλαιοποιήσεων, βγαίνουν από την τσέπη των φορολογούμενων.
«Αφού, δυστυχώς, η Δικαιοσύνη δεν προστατεύει τον πολίτη και το θέμα της προσφυγής στη Δικαιοσύνη είναι τόσο ακριβό που πλέον είναι μόνο για πλούσιους, η μόνη λύση πια είναι οι ίδιοι οι πολίτες να κάνουν κάτι για να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί, έστω για να καταλάβουν οι κυβερνώντες, που είναι απλοί υπάλληλοι γιατί δεν έχουν περιθώριο ελιγμών ή χάραξης πολιτικής», υπογράμμισε ο ομιλητής και πρόσθεσε ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα, ως άμυνα υπέρ τρίτου, να σταματούν τους πλειστηριασμούς.


πηγη: ερτ

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2715664634893188432

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item