Στα δικαστήρια θα τα βρούνε Αγραφιώτης - Γαλάτης

Με μία ανακοίνωσή του ο τηλεπαρουσιαστής μεταμεσονύκτιων αθλητικών εκπομπών και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολος Γαλάτης ξεκαθαρίζει ότι θ...Με μία ανακοίνωσή του ο τηλεπαρουσιαστής μεταμεσονύκτιων αθλητικών εκπομπών και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολος Γαλάτης ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελου Αγραφιώτη.

Η ανακοίνωση:
«Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορήθηκα την εμπλοκή του ονόματός μου στα τουλάχιστον περίεργα και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτα «παιχνίδια» του «κυρίου» Άγγελου Αγραφιώτη με το Ορφανοτροφείο, κάτι που δεν είναι ανεκτό από μέρους μου.
Αφού ξεκαθαρίσω ότι τον συγκεκριμένο «κύριο», που υποστήριξε ψευδέστατα ότι δήθεν επικοινώνησε μαζί μου ζητώντας εξυπηρέτηση για επισκευές στα υδραυλικά του Ορφανοτροφείου και εγώ του ζήτησα σαν αντάλλαγμα την παραμονή στο ίδρυμα μιας υπαλλήλου, ούτε καν τον γνωρίζω, πολλώ δε μάλλον ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του, δηλώνω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.
Κι αυτό γιατί το Ορφανοτροφείο είναι πολύ σημαντική υπόθεση, για να το χρησιμοποιεί έτσι ο κάθε Αγραφιώτης, και μάλιστα εμπλέκοντας με συκοφαντικό τρόπο ανθρώπους που ούτε έχουν, ούτε, βεβαίως, θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του. Τελεία και παύλα».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7191692729096878756

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item