Οργιάζει το παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές του Βόλου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές του Βόλου, καθώς οι παράνομοι μικροπωλητές φυτρώνουν σαν τα μανιτά...


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές του Βόλου, καθώς οι παράνομοι μικροπωλητές φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, πλήττοντας σημαντικά τόσο τους νόμιμους πωλητές, παραγωγούς και εμπόρους, όσο και το στεγασμένο εμπόριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις περισσότερες από τις λαϊκές στο πολεοδομικό συγκρότημα επικρατεί χάος, καθώς πλανόδιοι μικροπωλητές στήνουν τους πάγκους τους ανά πάσα στιγμή, πωλώντας πολύ φτηνά διάφορα προϊόντα, χωρίς ονομασία προέλευσης.
Εκτιμάται μάλιστα ότι η κατάσταση θα είναι εξίσου άσχημη και τους επόμενους μήνες αν δεν ληφθούν αυστηρά μέτρα. «Έχουμε στείλει επανειλημμένα επιστολές διαμαρτυρίας και έχουμε θέσει το θέμα σε όλα τα συναρμόδια όργανα, αλλά δεν βλέπουμε λύση. Όμως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς οι νόμιμοι επαγγελματίες, παραγωγοί, έμποροι και πωλητές πλήττονται βαριά από τη δραστηριοποίηση των παρανόμων» επισημαίνουν οι νόμιμοι πωλητές στη λαική αγορά. 
Οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας είναι σχεδόν ανύπαρκτοι με αποτέλεσμα η αυθαιρεσία να ζει και να βασιλεύει στον Βόλο και στη Νέα Ιωνία, ειδικά στις λαϊκές αγορές  με τα ρούχα και τα είδη υπόδησης, αφού εκεί εστιάζεται το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. 

Related

Sticky 1664782418711653266

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item