Δεκαεννέα προσλήψεις ωρομίσθιων στην ΕΠΑΣ Βόλου

Η ΕΠΑΣ Βόλου (Σχολές Μαθητείας) θα προχωρήσει στην πρόσληψη δεκαεννέα ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για την τρέχουσα σχολική χρονιά διαφόρω...


Η ΕΠΑΣ Βόλου (Σχολές Μαθητείας) θα προχωρήσει στην πρόσληψη δεκαεννέα ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για την τρέχουσα σχολική χρονιά διαφόρων ειδικοτήτων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση της διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη «Διαύγεια», οι ειδικότητες είναι  Αγγλικής, Νομικών – Πολιτικών Επιστημών, Βιολόγων, Αρτοποιών – Ζαχαροπλαστών, Οχημάτων ΤΕΙ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Νοσηλευτικής, Λογιστικής, Οικονομολόγων, Αισθητικής Γαλλικής Φιλολογίας, Πληροφορικής ΑΕΙ, Κομμωτικής, Μηχανολόγων ΑΣΕΤΕΜ, Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Ιατρών και Οικονομολόγων.
Οι 19 εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν από την ημερομηνία έναρξης διδασκαλίας τους μέχρι μια εβδομάδα μετά το πέρας των εξετάσεων του Ιουνίου 2017, ενώ η αποζημίωσή τους ορίζεται με την ισχύουσα νομοθεσία και τις εκάστοτε κοινές αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7432964256704324658

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item